Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çiftçilik yapan engelli var mı?

Ardahanda yasiyorum babam gorme engelli burda beraber yapiyoruz bu isi arpa bugday cavdar kurul karisik ekip biciyorum her sene samanlik icin ama sadece buralar soguk kesim oldugu icin malesef tarlalarimizda meyve felan ekip bicemiyoruz sadece dedigim gibi hayvanlar icin ekip biciyoruz.

ardahan da tarım biraz zor olmalı.. yemi kendin ürettikten sonra en karlısı hayvancılık.. sadece tarımla uğraşma masraflı mazot tek başına yetiyor zaten çiftçiyi süründürmeye..

hobi olarak yapacaksan keyif alırsın..onun dışında çekilecek dert değil..garantisi olmayan bi iş..buğday ekersin Allah yağmur verirse olur yoksa ektiğinde emeğinde boşa gider..maşa başı iş gibi değil her ay maaşın yatmıyor..Allah verirse..:)

5 donum yer almak niyetindeyim sakaryada tayinim buraya çıktı ama hizmetli kadrosundayım düz memur yada vhki olmak için tercihleri bekliorum yoksa bu hayal bana pek uzak değil 5 dönüm yer alıp bağ bahçe bostan ev yaptırıcam ah sabah sabah hayallere girdim yine ileride daha büyütebilirim. şimdilik hayal lakin bence her bireyin bi karışta olsa kendine ait bi bahçesi olmalı diye düşünüyorum ufak tefek hayvanlar vs binevi bana bi terapi olacak ümidindeyim psikolojisi pek normal olan biri değilim.. maalesef.

Evin olacak burada yazlari gelip tatilini yapip gideceksin baska turlu kis sartlari cok zor yani soylesoylim 6 ay kis goruyorsun burda kar 5 ay kalkmaz yerden .

Üst Alt