Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cihaz olmadığı halde sesleri robotik duyuyorum. Sebebi nedir sizce?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
başıma bugun birsey geldi bilmem bilginiz varmı sol kulağımda sanki su kaçmış gibi bir his var kulak hiç duymuyor gibi cihaz olmadığı halde robotik duyuyorum sesleri... böyle olduğu için cihazı taktim memnun olduğum cihaz daha kötü ses çıkarmaya başladı telefon görüşmesi çok iyi anlardım oda robot gibi geliyor şimdi konuşanın sesi ne oldu 1 günde böyle yaw başına gelen varmı diğer kualkta sorun yok sadece solda

orhan velının - bu guzel havalar mahvettı benı dedıgı
beresız dısarı cıkma bu havalarda
usutmekten bılhassa grıpten ne kadar kacarsan o kadar ıyı kulak sakat olunca
ekınezya cayı
bıde antıbıyotık kullanya alternatıf yarım bardak yogurda 5 6 dıs satmısak dogra aksam yatarken ye antıbıyotıkler gıbı kırgınlık yapmıyor

Önce KBB muayenesi sonra en yakın zamanda işitme testi yaptırın:
Saf ses, timpanogram, akustik refleks..
Sonuçları KBB hekimine götürün. Daha sonra MRI isteyebilirler.

bende robotik sesler genelde bademcik ve arkasından kulak illtahabı geçirince başlıyor düzeline gidsiyor.kbb uzmanına görunun

teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi üşüttük sanırım biraz. :(yarın ilk iş gitmek ama doktorlarda bişi yapmıyor kulağa bakıyor ordan odyoya ordan yapacak bişi yok deyip gönderiyor..şuan için ne yapmalıyım skufe sarımsaklı yoğrtu yicem :D başka önerebilceğiniz bişi varmı

Ben cihazı taktığım zaman bütün sesler robotik, bu normal değil mi o zaman kafam karıştı şimdi. Bana insanların doğal konuşmalarındaki ses rengini asla yakalayamayacağım söylenmişti de...

jezebel;

kulak kalıbın ıyı olursa cıhaz ole ses yapmıyomus
yenı kalıp yaptırdım gaese valla bılla muthıs far yapıyo
ustelık ıncecık kulagını bogmuyo
seslerde guzel gelıyomus kalıp ıyı olursa

jezebel;

benm durum farklı cihaz olmadan sanki kulakta su varmış gibi vovovovovo gibi sesler

Bir kbb uzmanına görünmeniz lazım. İhmal edilmemeli

çamlıca;

arkadaşlar muayene oldum sol kulak 500 frekansı bir önceki testte 35 db iken yeni testte 55 db olmuş yani 500 frekansı ani yükselme var doktor östaki borusu vs. tıkalı olduğu için olabilir dedi basınç normal 2 ilaç yazdı ve ne olur olmaz mr çekelim dedi mr çekilecek neden 500 frekansı bi anda yükselir..valla baya önemli bir frekansmış cihazsız ortamda rahat anlardım ama bu değer düşünce biraz zorlanır oldum..eğer düzelmez ise cihazıda mecburen buna göre ayarlıcaz :(

bas sesler degılde tız seslere hızmet edıyo odyo dunyası
pekbı dusuk frekans solenmıyo hız alım takımından ama demekkı konusma anlamada yerı daha buyukmus bu dusuk frekansın
aman ılaclarına doktorun dedıklerıne dıkkat etde olanlar barı saglam dayansın
gecmıs olsun ınsallah sıfa olur doktorunuz ılacınız

benım baslar 95 100 olurdu
phonakta o kadar sıkayet edıp duzelttıremedıgım yuksek seslerle kullandıkta bırdaha hastaneye gıdıp olcum yaptırdıgım zaman 110 db oldu bu baslar nedense

teşekkür ederim skufe amin cümlemize allah acil şifalar versin..hastalıktan çok hastalığın psikolojisi insanı üzüyor..

muhendıs robotık seslerden sıkayet ettın doktora gıttın ama sana ne gıbı testler yaptılar
ne gıbı ılaclar verdıler
onemlısı doktor ne dedı robotık duydugun sesler duzeldımı
valla su robotık sesler dıyınce 7 yıl kullandıgım koklear ımplantla ısıtme aklıma gelıyo hepten
yane kulak gıdıp koklear ımplanta kalınca artık oyle seslerle duymak ıcap edıyo cunku ısıtme gıttıkten sonra atrık alısılıyo sonucta robotık seslere

İltihap vardır benimde oldu beklicen dedi enfeksiyonun geçmesi işlh açılır

Üst Alt