Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çıkan arızanın garanti içinde mi dışında mı olduğuna kim nasıl karar verir?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
3
merhaba arkadaşlar engellilerle ile pek alakalı değil (ama alışmışız bu foruma yazmaya o yuzden) karşılaştığım bir problemi size sormak istedim yardımlarınızı bekliyorum
yaklaşık 1 ay önce bir cep telefonu aldım şimdi arızalandı dijital ekranının içinin mürekkebi dağıldı ekran karardı ,garantili ürün olduğu için yetkili servise götürdüm servis yetkilileri bu arızanın garanti kapsamı dışında olduğunu bu arızanın çarpma,düşme ,darbe sonucu oluştuğunu o yuzden ancak ücretli tamir edebiliceklerini söylediler,oysa ben cep telefonumu ne düşürdüm nede darbe geldi zaten düşse veya darbe yese telefonun dışında bir iz olur veya ön camda bir belirti olur telefonun dışında hiçbir şey yok..benim size sormak istedigim bir ürünün garanti kapsamında tamir edilip edilemeyeceğine o ürünün yetkili servisimi karar verir ben tüketici olarak mağdur oldum mağduriyetimi nasıl giderebilirim hakkımı nasıl arayabilirim bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekürler

Merhaba
cep telefonunuzu servisi garantisi devam ettiği halde ücretsiz tamir etmiyorsa.
Bulunduğunuz yerdeki Kaymakamlığa başvurunuz.onlar sizi yönlendirirler.
Kaymakamlıklar tüketici hakem i olarak da hizmet veriyorlar.

arkadaşım cep telefonunun ekranı her hangi bir darbe yada baskı olmadıkça mürekkep dağıtmaz bu nedenlede garanti kapsamına girmez boşuna uğraşma parasın ver yaptır üzerine oturmuş veya cebindeyken bir yere sıkışmış olabilir yüzyılda beklese kendi kendine dağılması imkansız

Üst Alt