Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çıkaracağım Engellilik ve Astroloji adlı kitaba siz de destek olun lütfen

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Kıymetli arkadaşlar
Engellilik ve Astroloji adlı bir kitap hazırlığı içindeyim.
Bu kitabı hazırlarken sizlerin de katkılarını bekliyorum.
Kitapta araştırmalarımın sonuçlarına ek destek sağlamak amacıyla engelli arkadaşlarımın horoskoplarını da hazırlayıp kitapta yer vereceğim

Kitabıma katkı sağlamak isterseniz
Annenizin ve babanızın doğum tarihi, saati ve şehri
Kardeşleriniz varsa onlarında doğum tarihleri saatları ve şehri
sizin doğum tarihiniz saat ve şehir
Engelliniz nedir ve durumunuzu kısaca anlatırsanız çok sevinirim.
Lütfen doğum tarihi ve saatların doğruluğundan emin olunuz.
Şu adresime yollayın lütfen
ugurozaltin@mynet.com

Alanında çıkacak çok önemli bir kitaba katkı sağlayacaksınız bunu unutmayın ve böyle önemli bir eserde yer alacaksınız

engellilerin diğer insanlardan farklı bir horoskopu mu var?ya da engelin önceden yazılmış bir alın yazısı mı olduğunu bulacaksınız?
daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?neden engelli astrolojisi farklılık göstersin?

Birine ait yıldız haritası demek...

Bazı kişiler yıldıznameye bakarak kişilerin gelecekteki yaşamlarından bilgi verdiklerini söylerler...Bunu bilimsel yapanda var..dini açıtan bakanda var...ama babanın doğum tarihine gerek yok...iyiki arkadaş kimlik numarasıda gerekir dememiş

bilemem nasıl baktıklarını ben baktırmadım ...benim dikkatimi çeken şey yeni bir astroloji türü mü çıktı?yani eğer astrolojinin engelliler için ayrı bir dalımı oluşturulacak...arkadaşımız bilgi verdiğinde öğreneceğiz...ben olayı tam algılayamadım yani neden böyle bir kitap çıkarılacak...ya da ayrı bir kitap çıkarılacaksa engelin türü önem mi arz ediyor vb vb

TC Kimlik nosuda gerekli mi acaba?

O kadar bilgiden sonra kimlik numarası da kendiliğinden ortaya çıkar zaten,vermeye gerek yok,Vilanjik:D

Engellilik ve astroloji.Yine herhalde umutumuz fallara kaldı?
Niye engellilik ve astrolojiyi birleştirdiniz?
Doğum tarihimize bakarak sen bilmem kaç sene sonra yürüyeceksin. İyi bir iş bulacaksın. Tüm kaygıların bitecek gibi şeylerle bizi tesellimi edeceksiniz. Aslında biz anımızı yaşamıyoruz. Herşeye geleceğe bırakmışız. Pembe hayaller kuracağımıza yaşadığımız anın tadını çıkarsak. Ben buyum engelimde bu yaşayacağım hayatı kendimce kimsenin tesellisine ihtiyaç duymadan çünkü ben kendimi tanıyorum........
Yine de gönlünüzden geçmiş yazın. Başarılar.

fal gibi bisey bahsediyor yok kardesim biz YILDIZ falına felan inanmayız kitabında yer almak istemem .??

ugurozaltin;

Selam bende bir kitap yazıyorum yayınlatma ve diğer konular için gorusmek isterim bilgi alısverişinde bulunabiliriz özel msj bekliyorum sizden

Cahillik ayıp değil öğrenmemek ayıp sözünü destur alarak sizlerin genel kültürüne katkı sağlayacağını ummduğum AHMED HULUSİ nin bir yazısını ekliyorum.
Umarım bilgilenmenize sebep olurum.

Astroloji yıldız falı mıdır, yoksa bir gerçek ilim mi?..
Bize sorarsanız.
İnsanlığın oluş düzeni ve sistemi Astroloji ilminde mevcuttur. Nitekim Muhyiddin A`râbî de bu yüzden burçların tesirleri hakkında:
«Dünyada ve cennetlerde oluşan her şey burçların tesirleriyle meydana gelir» ifadesiyle konuya işaret etmiştir.
Bu tesirleri fark edip, ancak genel nizam ilâhî içindeki yerini değerlendiremeyen insanlar geçmişte ancak Ay`a, Güneş`e ve diğer yıldızlara tapınma durumuna girdikleri için, daha sonraki devrelerde bu konu kapatılmaya gidilmiştir.
Oysa... İlâhî düzen içinde yağmurun rüzgârın, yenen yemeğin yeri ne ise, bu takımyıldızların ve onların ışınımlarının yeri de odur!.. Her biri ne görev için var edilmiş ise, o görevi yerine getirmektedirler. Onların bu tesirleri dahi ilâhî irade içinde kudreti ilâhî ile meydana gelmektedir.
Nasıl, yediğimiz yemek, içtiğimiz su belli bir enerjiyi oluşturup bedenimize yararlı oluyor diye bunlara tapınmak gerekmiyorsa ve tapınılmıyor ise; aynı şekilde beyinlerimizin çalışma düzeni üzerinde ilâhî takdir ve tedbir gereği olarak tesirli olan bu burçlara ve planetlere de asla tapınılmaz ve onlar ilâh düzeyinde mütalâa edilemez!.. Halbuki, bu gerçeğe rağmen dünyâ üzerinde bugün güneşin oğluna tapıp, bayrak edinenler mevcûttur.

Size başarılar diliyorum sayın Uğur Özaltın. Umarım kitabınızı en kısa zamanda çıkarırsınız.

Teşekkür ederim sayın Prenses

ENGELLİLİĞİN ASTROLOJİK ANALİZİ adıyla çıkarmayı planladığım kitabımda engellilik ile astrolojinin bağlantısını bilimsel olarak ispatlamaktır. Ayrıca astrolojinin bir bilim olduğunu da göstermek istiyorum meraklılarına.

Kitabım ilgi göreceğe benziyor. Katkıda bulunmak isteyen engelli arkadaşlarım bana maille ulaşıyorlar onlara çok teşekkür ederim

Üst Alt