Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cin

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Sevgili dostum Empatizan'ın e-malimime gönderdiği hoş bir yazı,sabah sabah kahkahalarla güldüm,Allah da seni güldürsün sevgili dostum;):)

[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Calibri][SIZE=3]Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve;
'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: 'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' deyivermiş. Cin, haritaya bakmış ve dehşetle; [/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]'Tanrı aşkına kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]'Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem
karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen,ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Cin derin derin bir iç çekmiş:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] Uzat şu kahrolası haritayı..!!![/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]

ahahaha:D:D:D süperdii teşekkürler:D:D:D:D cin yemedi dimi öyle birini bulmak:D:D:D:D:D:D

Cin acemi değil Vedat bey,bizim gezegende öyle bir erkek yok,ne yapsın cin olmayan şeyi nereden bulsun;):D

Cin'in feminist olduğunu sanmıyorum oezix.
Ama ille de ist'li bişey olacaksa,
realist olduğu ortada:D

Bu cine illaha ist li bişey yakıştıracaksak.Bence tam bir Nihilist:D
Aaaa aşk olsun vilanjik. Cin duymasın bu dediğini, çarpar seni yoksa. :)
Nihilist olsa "[FONT=Calibri][SIZE=3]Uzat şu kahrolası haritayı" der miydi hiç:D[/SIZE][/FONT]

Olayın gerçeği budur lüten saptırmayalım:pOlay da yeri geçen şahıslar ve mekanlar gerçektir:pHayal ürünü hiç değildir:p

Adamin biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına belki cin cıkar deyip ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış.
Adam çok şaşırmış, cin başlamış konuşmaya:
- Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs...
- Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkın var!
Adam oturmuş ve bir süre düşünmüş ve:
- Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim
Cin gülmüş ve:
- Bu imkansiz. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün.
Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda:
- Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...
Cin cevap vermis:
- Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi!

Aaaa aşk olsun vilanjik. Cin duymasın bu dediğini, çarpar seni yoksa. :)
Nihilist olsa "[FONT=Calibri][SIZE=3]Uzat şu kahrolası haritayı" der miydi hiç:D[/SIZE][/FONT]

Olurmu empatizan eğer realist olsa öyle erkeklerin bizim sitede dahi bolca bulunduğunu bilir.Haritayla falan uğraşmazdı.Bu cin sadece nihilist değil hemde bir kadın galiba.:D

Ne feminist ne realist ne de nihilist'im ama hakkaten bu ikiside imkansız :D

Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen,ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
Uzat şu kahrolası haritayı..!!!

Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...
Cin cevap vermis:
- Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi!

Üst Alt