Sevgili dostum Empatizan'ın e-malimime gönderdiği hoş bir yazı,sabah sabah kahkahalarla güldüm,Allah da seni güldürsün sevgili dostum
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Calibri][SIZE=3]Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve;
'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: 'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' deyivermiş. Cin, haritaya bakmış ve dehşetle; [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]'Tanrı aşkına kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]'Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem
karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen,ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Cin derin derin bir iç çekmiş:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] Uzat şu kahrolası haritayı..!!![/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]