Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin'de kök hücre tedavisi görmek istiyorum. Nasıl başvuru yapılacak?
dostum çin sadece para tuzağı çine gidel ya ölüyor yada cok daha kötü durumda geri geliyor kök hücre tedavisi amerikada başladı sıryla hepsinde başlıyacak biraz daha sabırlı ol ...
Şu forumdaki ultra düşünceli insanlara bayılıyorum. soruya akılla cevap veriyorlar. yahu size ne ya şurda adam yerine koyulup soru soruyor size hemen yok para tuzağı yok ölüm. formda başvuru yapanlar var onlarla özel temasa geçmeni tavsiye ederim. burda halinden memnun olanlar hemen renk veriyor. senin bedenin senin kararın.
cine gidibde iyileşen birtane insan göster kök hücre naklinden gidenler evet hep ya ölüyor yada komada dönüyor bence sen adam gibi yorum yaz boş boş konuşacağına net bir bilgi ver şu hasta iyileşdi de yıldırım aktuna eski bakanlarımızdan çine gitti tedavi olmak icin giderken rahat nefes alarak rahat yürüyerek gitti döndüğünde bir hafta yaşamadı iki kişi kolunda döndü bence adam gibi cvp sen vermiyorsun varsa iyileşen söylede bizde gidelim çinee
Çaça bak boyle olmaz,doktora gidip danisman lazimSenin hastaliginin suan da bir tedavisi yok. Sadece idebenone ve fizik tedavi var.bunlarda hastaliginin ilerlemesini onlemede yardimci. Kabullenip hayatina bakmalisin