Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çin'de kök hücre

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
[SIZE=2]Kök Hücre Naklinde %70 Başarı[/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]Pekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2] Baş Profesörü Dr.Li Dinggang kalıcı omurilik hasarı nedeniyle felç olan hastaların yapılan Kök Hücre enjeksiyonuyla tekrar hareket kabiliyetlerini kazandıklarını açıkladı. Prof.Dr.Li Dinggang, ilk araştırmasını yaşları 2 ile 64 arasında 171 omurilik felçlisi ve kas erimesi olarak da bilinen sinirsel ALS hastası üzerinde yaptı. China Medical Journal dergisinde yayınlanan sonuçlara göre, gönüllü deneklere Kök Hücre enjeksiyonundan sonra, yüzde 70’i yeniden hareket kabiliyetini kazandı.[/SIZE]
[SIZE=2]Araştırma 2001 Yılında başladı ve 2005 Yılında Araştırmanın çarpıcı sonuçları, New Scientist ve Nature gibi en saygın bilim dergilerinde yayınlandı. Bunun üzerine şu anda Çinli'lerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından yüzlerce hasta [/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]ekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2]ne akın etmeye başladı. [/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]ekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2]nin verilerine göre, son 6 ayda tüm dünyadan 50 ülkeden 700 hasta başvurdu. Klinikte 2008 sonuna kadar boş yatak olmadığı açıklandı. (Basından)[/SIZE]

[SIZE=2]Kök Hücre Naklinde %70 Başarı[/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]Pekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2] Baş Profesörü Dr.Li Dinggang kalıcı omurilik hasarı nedeniyle felç olan hastaların yapılan Kök Hücre enjeksiyonuyla tekrar hareket kabiliyetlerini kazandıklarını açıkladı. Prof.Dr.Li Dinggang, ilk araştırmasını yaşları 2 ile 64 arasında 171 omurilik felçlisi ve kas erimesi olarak da bilinen sinirsel ALS hastası üzerinde yaptı. China Medical Journal dergisinde yayınlanan sonuçlara göre, gönüllü deneklere Kök Hücre enjeksiyonundan sonra, yüzde 70’i yeniden hareket kabiliyetini kazandı.[/SIZE]
[SIZE=2]Araştırma 2001 Yılında başladı ve 2005 Yılında Araştırmanın çarpıcı sonuçları, New Scientist ve Nature gibi en saygın bilim dergilerinde yayınlandı. Bunun üzerine şu anda Çinli'lerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından yüzlerce hasta [/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]ekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2]ne akın etmeye başladı. [/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2]ekin Üniversitesi Uluslararası Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi[/SIZE][/FONT][SIZE=2]nin verilerine göre, son 6 ayda tüm dünyadan 50 ülkeden 700 hasta başvurdu. Klinikte 2008 sonuna kadar boş yatak olmadığı açıklandı. (Basından)[/SIZE]
.:: Gendicine ve Kök Hücre ile Kanser Tedavisi + Kök Hücre + Hifu + Hyperthermia ::.
BEN Mİ YENİ GÖRDÜM BU HABERİ YADA SİTEYİ YA?

Çinliler el attıysa işe tamamdır..:D

Gardaş el atmayan bi bizimkiler kaldı.
Yaparsa türkler yapar dimi:)

bu kök hücre muhabbetinin çinde yapılması haberi bayadır var zaten forumu biraz incelersek görürüz ister çin ister almanya ister amerika biri cıkıpta diyormu ben felçtim kök hücre sayesinde şimdi yürüyorum diye herkez bi umut içinde bende dahil işallah biranevvel gelişir bu iş....

Çinlilerden hiçbir umut beklemeyin.Adamlar alışmış sürümden kazanmaya.1 milyar nüfusu olması kanıtlıyor..kalite iş yapamazlar..yaparsa ABD veya fransa veya almanya yapar,,gerisi boş.
Bu arada bir kaç link verilmiş,baktım ve sitelerinde birinde çinli doktorlarla fotoğraf çektirmiş bir doktor var,,,adını vermicem ama o doktor kendi karısı ile bile anlaşamadı ve boşandı...karısı birde dedi ki..hastaları kandırarak çine götürüyor ve 1 ev parası değerinde paralarını alıyor demiş...google araştırırsanız bulursunuz davayı.

ciğdem hanım oyle demeyın lutfen:)) atoksal kardes ıle bende aynı fıkır ıcındeyım oluras bızden olur bence...:) bu konuda bılmem olurmu acaba..?:) ben gecmıse bakarak sadece soyluyorum sakın yanlıs anlamayın lutfen.hanı ılk ucmayı ılk arabayı yanı kısaca hemen hemen yanı bır cok ılkı bız buldugmuz ıcın....hakkımızda hayırlıs ne ıse o olsun ınsallah ama bu ısı :) çin'de el attıysa cozerler ınsallah...

Çin de bu işe el attiysa tamam bu kök hücre piyasasi da cökecek demektir...
Bi buna el atmamislardi...Bunlarin mallari ehwen kim bilir hücreleri nasildir...Su molekülü gibidir...Ben bu Çin mallarından cok cekiyorum ya..:sNereye gitsem karsima cikiyor..:(

Türkler kökten cözümü getirecek insallah...

Bizim başımızda (şekil A daki gibi) koltuklarını ve ceplerini düşünen liderler oldukça Türkler hiç birşeyin kökten çözümünü getiremez...

medikalciler,ilaç firmaları,fizik tedavi merkezleri,sarf malzeme üreten fabrikalar,sırtımızdan para kazanan doktorlar....... vs bir izin versin kök hücreye kesin çözüm gelir.... (bu yazımı tekrarlamak istedim)

çinliler yapar ama ,geliştiremezler//kanser hastalığınada çare bulmuşlardı..yıldırım aktuna orda öldü

O_n_u_r , bazı konu cevaplarını okudum tüm cevaplarına katılıyorum.

iyide bu ta 2008 in haberi ve bildiğim kadarıyla bu yılın başlarında çindeki de dahil olmak üzere biçok ülkede kök hücre ile insan üzerinde omurilik felci tedavisi yasaklandı

DeFnEx;

Bu ışe hiç bir kurum,hiç bir mertebe engel olmaz,olamaz...KESİNLİKLEEE...Konuyu Lutfen dar açı ile bakmayalım derim...TŞK

dünyanın sonu yaklaşıyor ,bilim adamları hayvanları klonladı, sırada insan organları (organ tarlaları)

Üst Alt