Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cipralex, Citoles (essitolapram) 20 mg kullananalar, ilaç sizde nasıl bir etki yaptı?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar citoles 10 mg de unutkanlık yapıyodu doktorum 20 ye çıkardı depresif durumum düzelmedi diye olumlu etki edermii veya 20 mg a çıkınca farklı bir yan etki yaprmı

Cipralex hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bu antidepresan hakkında bilgisi olan var mı ?
Yan etkileri nelerdir?

Kipraleks deprasyon hapı ben kullandım 3....4 sene kullandım iyi geldi ama sonra dr degistirdi şimdi paxera kullanıyorum iyiyim ... dr .nun dediği şekilde zamanında kullan
Geçmiş olsun

konsantrasyon bozukluğu yaptı mı arkadaşlar ve araç kullanırken sorun oluyor mu ?

Engellibakım

sabah dedi ancak dün sabah yarım aldım aldıktan 2 saat sonra esnemeye başladım hem esnedim hem uyku verdi akşam da iyi uyuttu. sabah zor kalktım.

Bir süre sonra vücudun alışacak ve uyku halin normale dönecek,uyuklaman sona erecek. kişiye göre bazen bir-2 hafta sürebilir bu süreç. geçmiş olsun

Citoles (Essitalopram) 10mg kullanan var mı?

Citoles (Essitalopram) 10mg kullanan var mı?
Ne gibi yan etkiler gördünüz?
Etki etmesi ne kadar süre sürdü?

Etki etmesi 2 hafta sonra başlıyor.

Yan etkisi pek fazla değil.

Not.: ilk başlarken 5mg bir hafta sonra 10mg'a geçin.

Paxera daha iyi ben paxera 40 mg kullanıyorum.

Paxera daha fazla serotonin salgılar

10 mg normal.

Üst Alt