Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites hakkında fikirlerinizi paylaşır mısınız?

ALİ57

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites

1.Araba. 48 bin lira
2.ötv siz bize 35 geliyor
3.dizel
4.otomatik vites
5. Version Adı : CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites : Dizel Motor Hacmi : 1560 cc Silindir Sayısı : 4 Motor Gücü : 90 HP Maksimum güç devri : 4000 d/d Tork : 215 Nm Maksimum tork devri : 1750 d/d 0-100 km/s hızlanma : 13.4 s Son hız : 173 km/s Şehir içi yakıt tüketimi : 6 lt Şehir dışı yakıt tüketimi : 4 lt Karma yakıt tüketimi : 4.7 lt Kapı Sayısı : 5 Gövde Şekli : Wagon-Kombi/5 Uzunluk : 4078 mm Genişlik : 1730 mm Yükseklik : 1621 mm Aks aralığı : 2540 cm Boş ağırlık : 1364 kg Taşıma kapasitesi: 407 kg Yüklü ağırlık : 1771 kg Ön Lastik : 195/55 R 16 Arka Lastik : 195/55 R 16 Yakıt deposu : 50 lt Bagaj Hacmi : 385 lt Vites : otmatik (M5) Çekiş : Önden çekişli Koltuk Sayısı : 5

Grand C4 Picasso geniş ve güzel araba tekerlekli sandalye rahat bir şekilde katlanmadan bagajına sığar C3 kücük gelir tabi tekerlekli sandalye kullananlara :)

Benzinli otomatikler çok yakar, az kullanıcaksanız benzinli alıcaksınız.

Buzmavinin dediği benzlinli otomatik olsa gerek....

Klasik otomatik benzinliler çok yakar.
Her zaman söylüyorum almadan önce iyi araştırmak gerekiyor.

ben olsam yeni honda civic alırım lpg ye garantiyi bozmuyorlar kendileri anlaşmalı firma ile taktırıyorlar ve bu c3 le aynı fiyat..

Evet yeni honda civic şu an kampanyalı, imkanın varsa bi incele...

arkadaşlar ben yüksek olmasını istediyim için bu aracı tercih etmeyi düşünüyor,birde istediyimi özellik lerden dolayı dizel otmatik ve yükse bize 35tl geliyor.
CITROEN C3 Picasso 1.6 ya sizlerin öneriniz ne.

Valla biraz şartları zorlayabilirseniz 3008 yada 5008 alın derım hep dizel hem otomatik katlamadan tekerlekli sandalye alabılıyor her ıkısıde.

2 side çok çirkin araba :)

Benim merak ettiğim peugeot nun tek kavramalı otomatik şanjımanı Auto6R nin performansı.
Uzun süre sıkışık trafikte kafayı yiyomuş, balata ısınması oluyomuş, vites geçişlerinde bazen kararsız kalıyomuş.
Tabi günde ne kadar kullanıyosunuz bilmiyomurum ama bir engelli sürücü olarak görüşlerinizi merak ediyorum.
Eğer farklı şanjıman tiplerini kullandıysanız, karşılaştırmada yapabilirsiniz.

Muş muş muş binmeden bende senin gibi sürümcemede kaldım binince her şey degıstı zher turlu otomatıgıde manualıde kullandım ben ama MMT şanzumandan bahsedıyorsun sacmalıyor dıye bence genelde manual modda kullanırım arabayı F1 vitesle her sey daha kolay 112 PS ve 285 tork 4,9 ortalama yakıt bana gayet hoş geldi ve aldım
Cevap: PEUGEOT 3008 yorumlarıda tek tek okuyarak tabi

fıransız malıdanuzak durn

Arkadaşım fıransız mallarını lütfen almayalım. Hatta düşünmeyelim bile.

Sen manuel yani direksiyon altından kullanabiliyosun ama ben onu öyle kullanmam malasef ve eminim öyle kullanmayacak bi çok kişi vardır.
Bi elimle gaz-freni idare ederken diğer elimlede direksiyonu tutmam gerekiyor çünkü....
O yüzden sordum sıkışık trafikteki durumu nedir diye...

Arkadaşım fıransız mallarını lütfen almayalım. Hatta düşünmeyelim bile.
Bende zaten düşünmüyorum şu an , şu fransa ile olan kriz ortamı düzelene kadar...

Edip balkan bende 3008 beyenyorum fakat durum tamamen duygal yani para ben sol ayak rahatsızzım. ben 11 yıl yüksek arba kulandım o sebepten c3 pikaso düşünüyum bu arba hakındaki düşncelerinizi merak ediyoru. yada bu araç gibi özellik arba tavsiyeniz ne dir maksimm bize 35 TL. geçmeyecek. dizel otmatik .az yakan ve birzda yüksek olçak taviiyen ne ...

KIA CEED lerde hosuma gitti bi bak istersen sw modelleri gayet çekici görünüyor bu arada Fransız Malından uzak dur diyen arkadaşlar Hangi Amerikan hangi ermeni hangi sırp hangi ve en buyugu israil malını boykot edipte almıyorsunuzki ? Madem bu kadar Milliyetcisiniz bunlardan hangisini boykot ettiniz?

http://www.israilboykot.com/

Turkiye boyle bır araba yaptıda 5 fazla verıp bızmi almadık ?

inşallah bende hayırlısıyla bir işe girersem ilk işim araba olmak olcak otomatşk vitesli:))

[FONT=Verdana]Edip balkan tavsiyeni değerlendireceğim bu arda sana %100 de 100 katılıyorum.
Türkiye böyle bir araba yaptı da biz 5 fazla verip biz mi almadık?[/FONT]

Gülay inşallah arkadaşım Allah gönlüne göre versin.

Aradan 6 ay geçmiş bu konuyla ilgili bilgilerinizi tekrar alabilirmiyiz?

CITROEN den uzak dur derim bir otomotiv öğretmeni olarak...japon araçlarına yönel bence toyota,honda gibi....

Citreon den UZAK DUR açıklama yeterli galiba...

48000 lik bir araç ötv düştüğünde 29000 tlye gelir 35000 fazla değilmi

t9-t10-t11;

Hayır 35 e gelir.
Defalarca bu konu tartışıldı.
En basit hesap olarakta, arabanın normal satış fiyatını 1,37 e bölüyoruz.

Yani, 48.000/1,37 = 35.000

ali57 ben citröen c3 pikaso 1600m 90hp full olanını aldım.2012 model 47500 ötv ile aparatla beraber 35liraya mal oldu.altı aydır kulanıyururum.çok rahat ve geniş bir araç çokta memnunum hem otomatik vetes hemde istersen manuelde kulanabilirsin vites olarak yakıt tasarufuda gayet güzel

Tamda buna benzer bir yorum bekliyordum çünkü bende "citröen c3 pikasso otomatik vites" pazarlığı yapıyordum yukardaki yorumu yazdığımda 49 bin liraydı sanırım fiyatı 32 bin liraya olur dediler ama peşin parayla yada banka kredisiyle... Yaklaşık 3 aydır hala düşünüyorum alıp almamaya... :D

mert arkadaşım ben aldım pişman değilim bir yıl oldu çok geziyurum hiç proplem yok bir aile arabasıdır ben 10bin peşin verdim 60 ay vade banka kredisi ile ayda 625 ödüyurum tavsiye ederim

gecen hafta toyota corolla mmt elegant dizel aldim. 41000 tl + t ertibat icin yaklasik 1000tl ye maloldu. ben once de toyota corolla benzinli mmt kullaniyordum ve memnundum. hem model yeniledim hem de dizele cevirmis oldum. toyotayi israrla oneririm.

ismayil;

Güle güle kullan.
Ama tekrar aynı arabadan niye aldın ki ? (Aynı kasa diye farzediyorum?)

Mami Junior;

güvendiğim bir araba, sorun yaşamadım hiç, bir de yıl sonu kampanyası iyiydi kaçırmak istemedim.

Üst Alt