Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Citroën C4 Cactus kullanan, inceleyen var mı?

parsam

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Dun Citroën c4 cactusu inceledim hoşuma gitti dizel full versiyon 48000 ne birakildi bende fiorino var 2009 dizel 67000 km de 20000 TL verdiler aranizda araci inceleyenler varmi görüşlerinizi istiyorum

Araç alanlara Allah kolaylık verisin. Tercih çok önemli. Araçta bir değiyşiklik olup olmadığı ve muayene yaptıranlar patates mühür vurduğu bizzat gözümle almış loduğum aracımda çıktı. alanla satan bir dediler zor kurtardık.

C4 cactus test surusunu bizzat yaptim. Arac guzel otomatik gecisleri sarsintili. Yakit dizelde cok az. Goruntu olarak plastikler banel dursada cok ise yariyor. Hb havasinda bir arac. Arka camlar kelebek. Ailem musade etse alirdim.

Çok güzel araba fulu 48300 aparati projesi muayenesi 49500 anlastik ama raporunda %80 engelli yaziyor tertibatli araç kullanır yazmadigi için tekrar rapor alicam

tipi güzelmiş sıfırı ne kadar peki

fiorinon otm vites tertibatlı mı? onu kaça satarsın

Fiorino otomatik 6 ileri tertibatlı 21000 TL 67000 km kiz gibi motoru

parsam

C4 Cactus değil ama C4 Picasso test ettim. sadece karöserleri değişik, hatta her ikisininde otomatik şanzumanı ETG6 adı verdikleri OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ şanzumandır, bir önceki nesil C4 ve C4 modelleri MCP adı verilen şanzumanı kullanıyordu. Bu şanszuman PSA grubu araçların ( Pegeout - Citroen ) ortak kullandığı bir şanzuman.

benim şahsi fikrim ve okuduğum yorumlarla birlikte; araç yakıt olarak diğer OTOMATİK şanzumanlara kıyasla çok daha ekonomik, adeta bir manuel araç gibi yakıtı düşük. lakin, aracın kullandığı şanzuman OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ bir şanzuman olmasından dolayı vites geçişleri epeyce sarsıntılı. benim kullandığım test aracı dip gaz yaptığımda sanki duracakmış gibi kasıldı. Test sürüşüm esnasında yokuş yukarı yol olmadığından aracı rampaya saramadım ama kullananların söylediği ETG6 şanzımanın yokuş yukarı olan yollarda vitesleri ve deviri doğru ayarlayamadığı için "boğulma ve yığılma" diye tabir edilen olayın meydana gelip aracın 2. vitese kadar düşmesi.

+'ları : değişik ve ilginç tasarım, aydınlık ve ferah iç mekanı, donaım özellikleri ile alman araçları kıyaslanacak olursa uygun olan fiyatı, yakıtın düşük olması.

-'leri : şanzımanın kararsızlığı ve vites geçişlerinin sarsıntılı olması.

Arkadaşlar, bunlar benim kendim test sürüşümden oluşan düşüncelerimdir. kesinlikle markayı kötülemek ve çirkin göstermek gibi bir niyetim yok. Alacağınız aracı test sürüşüne çıkarın ve satıcıya niyetinizin ciddi olduğunu kanıtladıktan sonra aracı mümkünse test sürüşü düzergahından farklı bir yoldada denemek istediğinizi söyleyin ve aracı mümkünse rampa olan yokuş yukarı bir yola ve hatta hafif bozuk bir asfalt yola sürün, sürün ki her koşuldaki kullanım ve sürüş konforunu his edin. araç dediğimiz ucuz birşey değil bir kere alınır pişman olmayın. Ayrıca, bakınız OTOMATİK ve OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ diye şanzumanı koyu ve belirgin yazdım. aradaki farkları lütfen arama motorlarından bakıp araştırınız. ikisinin arasında işlevsel olarak fark var lakin nokta atışı olarak açıklayamayacağım ve sizleri yanlış bilgilerle bilgilendirmek istemiyorum. sadece iki şanzuman arasında fark olduğunu kesin biliyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt