Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Citroen C4 Comfort mu, Hyundai Era dizel otomatik mi?

vuralh

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Hyndai Era 1.5 CRDi ABS ESP MODE OTM 25BİN LİRA

Yeni C4 1.6 e-HDi 112HP CONFORT MCP 33 BİN LİRA.

iki aracı beğendim sizce hangisi daha uygun veya bildiginiz daha uygun bir yer varmı ve fikirleriniz nedir ?

c4 e hayran oldum ben muhteşem gözüküyor .teknik açıdan kıyaslayamıyorum ama görsel olarak kesinlikle c4 harika gözüküyor.benimde aklımda opel astra yada c4 var inş kısmet olur.

Hüseyin evet bunlar ötvsiz ve aparat plaka tüm işlemleri içinde fiyatlar. Kısaca anahtar teslim fiyatı

iki gün önce gezdim dolaştım bu iki araç kaldı aklımda

sedat inş. sanada banada kısmet olur.

Hyndai Era 1.5 CRDi ABS ESP MODE OTM 25BİN LİRA

Yeni C4 1.6 e-HDi 112HP CONFORT MCP 33 BİN LİRA.

iki aracı beğendim sizce hangisi daha uygun veya bildiginiz daha uygun bir yer varmı ve fikirleriniz nedir ?

Tercih sizin ama ben olsam Fransızların ürettiği araçlarıı kesinlikle almam...

c4 al biraz pahalı ama hyundayi boşverr bende c4 alacam benzinlisini:)

arkadaşım bende 2006 model hyundai accent era 1.4 select otom. benzinli kullanıyorum.
gayet memnunum fransız arabalarından uzak dur derim ben de.
citroen' in 2.eli yok elinde kalır satamazsın kaybın çok olur.
citroen 1.6 hdi mcp modelinde otomatikleştirilmiş vites var yani tam otomatik değil çok arıza yapıyor.
benim görüşüm tam otomatik vites al.

2 ay önce hyundai accent era otomatik aldık.bu araçtan çok daha üstün olanları var tabiki ama bütçemize göre tam otomatik olarak fiyat olarak bize en uygun araç hyundai accent era idi.

çok kilometre yapmıyorsan dizel düşünme.İlk önceleri bende dizel otomatik (hyundai dizel otomatik) düşünüyordum.Bayi yılda 7-8 bin kilometre ile benzinliyi önerdi.

15.000 km veya altında ise HONDA jazz 15.000 km üstü ise yeni c4 comfort dizel

honda jazz da karar kıldım. bir kaç gün içinde siparişi veriyorum

honda jazz hangi modelini kaça alıyorsun otomatikmi aparat varmı

Honda jazz joy i-shift 26000 Tl aparatı var + park sensörü

teslim fiyatı. kaporasını ödedim arac bu hafta veya önümüğzdeki hafta bası teslim edilecek

vural arkadaşım çok isabetli bir tercih yapmışsın bende ataşehirdeki bayiiden baktım inceledim yakıtta en cimrisi şuanda jazz ve colt ama jazz çok ergonomik hangi bayiide aldın 25 bin civarında idi sana neden 26 fiyat çıkarmışlar fun donanım olarak çok farklı aralarında 2 binlira var ama donanımın karşılığı çok daha fazla hayırlı olsun artık almışsın çok isabetli bir oto şu site jazz hakkında tüm merak ettiğin soruların cevabını bulacağın bir site.http: www.jazzcikardesler.com

zonguldak bayiisinden aracı aldım. aparat dahil fiyatı 26 000 lira. Elime henüz geçmedi

Hanagisi tam otamatik vitesse onu al triptonik olmasın.Tam otamatikler triptoniğe göre daha iyidir.Birde citronenin kalitesi Hundai ile kıyaslanamaz diye düşünüyorum.Yakıt konusunda ctroenler cimridir

Üst Alt