Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Citroen C5 Aircross 1.2 live hakkında deneyimi, bilgisi olan var mı?

yazma3

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Citroen C5 Aircross 1.2 live modelini aldım.169 bin TL'ye anlaştık. Arabayı kullanan varmı nasıl yorum alabilir miyim? 10-15 gün içinde teslim alacağım bu arada.

Siz hangi bayiden alıyorsunuz fiyatlar çok değişken 190 bin fiyat veren bayilerde var. citroen ve pejo otom.viteslerde sorun çıkıyordu. pejo 307 nin otm vitesinde çok sorun yaşadım. yeni nesil şanzımanlarda fazla sorun çıkmıyor diyorlar. aracı alıp kullandığınızda yorumlarınızı yazarsanız bende ona göre değerlendiriyim. octavia almayı düşünüyorum.c5 1.2 yide değerlendiriyorum . kullanıcı yorumlarına bakıyorum.bende corolla var. vites ve motorda hiç sorun yaşamadım. arkadaşım honda aldı .araba geçenlerde yolun ortasında stop etti. sonrasında vites arızası verdi. şansımıza artık.. :)

Bende 2013 ten beri C4 dizel otomatik vardı hiç sorun çıkarmadı o yüzden tekrar Citroen tercih ettim. Aydın bayiisinden aldım.

Üst Alt