Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Citroen mi Pejo mu?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar citrooen berlingo 39500 ve pejo partner 39750 den birini alcam acaba ötv indirimi kaç( 40 mı 10 mu)... indirimlerle bana kaça gelir?

???..

Seat leon 1,6 dizel 105 hp style paket 44 civarında önerim bu oluri araç audi walvagen grubuna alındı kimse aracın farkında değil kasa süper ben temmuz da aldım ancak maliyede sorun çıkardı memurlar o dönem 42 bine almıştım herşey içinde ama şuan bekliyorum 12. ayda belki indirim olur söylediğin araçlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum....

Ötv indirimi oranı 15% dir. Bu oran ile hesaplama sonucunda 39500 tl lik araca 34000 tl ye gelir.

% 40 hesaplamada kullanılan indirimli ötv tutarı

Arkadaş ticari araba alıyor ibo kardeşim Ticari arabalarda ÖTV oranı 15% dir.

Anladım abi evet sonradan fark ettim :D

citroen ile pejo aynı citroen daha donanımlıdır her zaman.. kararınızı citroenden yana kullanın.. ama 40 bn verdikten sonra çok daha kaliteli güzel araçlar var ben olsam ikisinide almam :D ama şuan pejoya biniyoruz idareten leon vardı sattım leonun yanında at arabası gibi kalır :D

pejo ve citroen önermem o kadar para vereceksen açıkcası tavsiyem alman araçlarından şaşma git vw caddy al uzun yıllar binersin.

Üst Alt