Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clio Sport Teurer araç hakkında deneyimi olan var mı?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu arabayı yarın teslim alcam deneyimleriniz ? 1,2 motor benzinli otomatik

çizgileri güzel bir araba, şimdiden hayırlı olsun.

1.2 olması açısından ekonomik eğer fazla yol yapmazsan sıkıntı olmaz şimdiden hayırlı olsun

güzel günlerde kullanın ötv siz fiyatı ne kadar paylaşabilirmisiniz.

bu arabaya 56000 fiyat bıçıyolar reno kafayı yemış.
sız 36a almısınız. ama bu araba 38000.
1,2motor arabaya 36000 çok vermısısınız bence
1,5dcı edc'sıne o parayı verırdım ama buna vermem..

musty35 ben o parayı verdim ve gayet memnunum, sadece 1,2 değil turbo edc ve 120 bg.

atildertli araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşaallah.
3 ay önce aldım aracımı tek derdim yakıt tüketiminin biraz fazla olması, bunu da kış aylarında sürekli ısıtmayı açmama ve sürekli şehir içinde kullanmama bağlıyorum. Araba gaza bastığında seni koltuğa yapıştırabilir haberin olsun : ) Ön tampon yere çok yakın park ederken ve derin çukurlara girerken çok dikkatli ol.

bLaCkRaCe;

bende bu aracı almayı düşünüyorum tüketim değerleriniz nedir acaba.

10UR net olarak bir rakam veremem çünkü sürekli E-5 trafiğinde kullandım arabayı ve hemen hemen sürekli ısıtma açıktı ve çok kerede durduğum yerde çalıştırdım arabayı ısınmak için, bu da yakıt tüketimini fena arttırıyor.

Aracım 2500 km. Kullanım kılavuzunda rodaj süresi 3000 km yazılmış. Sürekli yoğun olmayan trafikte ve hiç ısıtmayı açmadan gitmiş olsam evet 1,2 turbo motor için tüketim iyi sayılacak seviyeye düşebilir.

100 km 8,7 litre şu an için. Geçen hafta baktığımda 8,6 idi.
Şu an ki benzin fiyatını esas alırsak; 1 litre benzin 5,05 tl

5,05*8,7=43,935 kilometrede 44 kuruş
Tahminim kilometrede 38-40 kuruşa düşecek.

renault kendını ww sanmaya başladı. bu fıatlar çok ucuk 1,2cc araba için .1,2cc 8,5lt ort 100km yok artık dıyorum..
(fluence bıle 70000+olmuş yuh be )..

ww markanın station wagon modelinin fiyatına baktın mı hiç :=)

Yeni Clio Sport Tourer Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg
51.100 TL

Passat Variant 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSGComfortline89.100 TL

teşekkürler blackrace. aracın fiyatı bugünün şartlarında normal özellikle fiyat donanım açısından bakarsak. full donanımlı polo 1.4 85 bg 52 bin tl. full donanım clio hb 120 bg edc 48 bin tl. hem ucuz hem donanımlı hem az yakan araç varsa lütfen söyleyin alalım.

Çok şey istiyon 10UR. Polo 85 clio hb 120 bg. Az yaksın diyorsan mecburen dizel araç araştıracaksın Eğer station wagon araç şart değilse daha ucuz araçta bulabilirsin ben station wagon araç üzerinden yorum yapıyorum.

loks verdiğin fiyat yanlış direk resmi siteden bakabilirsin.

Gösterdiğin fiyat tavsiye edilen fiyat galeriden satış fiyatı ( ben öyle aldım ) 51,100 TL
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Clio-Yeni Clio Sport Tourer-Fiyat Araştır

Evet passat ve renaultu kıyas aldım çünkü musty35 aracı pahalı buldu ve kendilerini wv sandılar gibi bir şey yazdı. Hem otomatik hem station wagon reno clio sport tourerin wv dengi passat variant oluyor, arada tam olarak 38.000 tl fark var. Sanırım araç sınıfına ve özelliklerine bakmadan ezbere konuşuyor. Bu arada ki 38,000 tllik fark ÖTV ötelemeli bir adet daha reno clio sport tourer demek : )

VW'ni zerre sevmem ama karşılaştırma yanlış, passatın segmenti farklı, ayrıca olaya station wagon olarak bakacaksak passatın bagajı 603 lt, clio ST'nin 443 lt..

Sadece Clio değil ülkedeki tüm araçlar çok çok pahalı..

Ayrıca fiyatlar doğru, bayiden bayiye değişiklik tabiki gösterebilir ancak fiyatlar resmi fiyatlar (2014 Model)..

Ben çok şey istemiyorum black :)) clio hb 120 edc bana yeter (sandalyem bağaja sığarsa ki katlayıp dik koyunca sığar diye düşünüyorum). arkadaşlar fiyat yüksek diyince belki bir araç tavsiyeleri olur düşüncesi ile yazmıştım.hepinize teşekkür ederim.

pc tam zamanında takıldı cevAP yazamadım :mad:
siz önce SEGMENT nedır onu ogrenın..

D SEGMENT ARACLA B SEGMENTI KARŞILASTIRANDA ILK DEFA GORUYORUM
PASSATIN KARŞILIGI MEGANE TOURER OLUR CLIO OLAMAZ.

Anladım musty. O zaman kıyas böyle olmalı. Fark yaklaşık 20 bin tl. Doğru mu.

Passat Variant 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSGComfortline89.100 TL
Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5
70.050 TL

tourer da tourer dıye tuturan varsa;seat ıbıza 1,2 st var sadece 48000 .
ww fakırler ıçın yaptıgı araba :eek:içinde ww motoru var boşunamı aldı ww seatı fakırede satıyo zengınede :cool:

musty35;

ufak bi düzeltmede ben yapayım bari.. passatın karşılığı renaultta latitude modelidir. megane c segmentidir passat ise d segmenti....

clio B, megane C, passat D segmentidir. Clio'nun rakibi Seat ibiza ST'dir..

Sonuç olarak ülkede araçlar çok pahalı, hangisi olursa olsun...

musty35;
Dostum sende c ile d segmenti karşılaştırmışsın : )

varıant dedıgın ıçın megane yazdım hb+st, yoksa passatın tam karşılıgı latıtuedır tabııkı..

Üst Alt