Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clio Sport Tourer dışında araç tavsiyesi verebilir misiniz?

borayeris

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
18 senelik Megane'ımızı değiştirme kararı aldık. Station Wagoon.

Clio ST'yi düşünüyorduk fakat bugün komşunun arabasında denedik ve tekerlekli sandalyem Clio ST'ye sığmadı. Bagaj neredeyse Bizim Megane SW ile Clio ST arasında en az 20 cm derinlik farkı var. Şu an yönümüzü Toyota Auris Touring Sports'a çevirdik. Alternatif öneriniz var mı?

İmkanının varsa dizel otomatik Pasat sw, olmazsa Octavia sw de güzel araç. Yakıt ekonomik , 2eli güzel rahat araçlar

İlla station wagon alman gerekmez, bagajı geniş olan sedanda alabilirsin.

oktavya sw veya i30 s.wagon . bedede cilio soport var pişmanım arka basık sani hb araç saçma sapan

veyağıda büyük istyosan marka takıtım yok dev gibi geniş geniş bin dacia lodgy .çeşke onu alsaydım dediğim çok oldu

lakoste

i30 SW sordum, 0 artık yokmuş. Skoda istemedim. Toyota Auris Touring Sports seçtim. Babama git bayide bak istersen dedim. Önce bir mırın kırın etti ama gitti. Renault dışında arabaya yan gözle bakmayan adam Auris'e aşık olarak döndü. Yarın kurul %90 üstü engelimi onaylarsa aile aracımız ilk defa Renault dışında bir araç olacak galiba. :-D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

borayeris
Akülü sandalyenizin boyutu o kadar büyük mü katlandığında? Ford Focus gibi sedan tarzı araçlarda 354 hacmi bulunan araçlara dahi sığması gerekiyor diye düşünüyorum ki Clio Sport Tourerin bagaj hacmi 440

Peki bagajı uygun olsa almayı düşünür müydünüz kesin? Yani modelle ilgili düşünceleriniz olumlu mu diye merak ettim aslında.

KKELEBEKK

Tekerlekli sandalyem akülü değil. İkiye katlanıyor, yatırılarak koyuyoruz. Megane Station Wagon sığarken Clio Sport Tourer'a sığmıyor.

Mesele hacim değil, bagajın derinliği. 2000 Megane SW bagaj derinliği 950 mm, Clio Sport Tourer ise 700 mm. 20 cm fark var. Şimdi seçtiğimiz Toyota Auris Touring Sports 1070 mm bagaj derinliği var. Konforu da Clio'ya 5 basıyor. Ben hep arka koltukta otururum. Clio ve Auris arka koltuk konforu çok farklı. Aradaki 12 bin TL'yi Auris hakkediyor.

Clio hakkında yorumum şu. Tekerlekli iskemlem sığsaydı alırdım ama iyiki sığmamış da Auris'e bakmışız.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Üst Alt