Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clonex kullanmam ehliyet alırken bir soruna yol açar mı?

Members

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Ben akşam yatarken sadece Clonex 300 kullanıyorum.Ehliyet yenilememde aldığım doz bana sorun çıkartır mı.???

ben yıllardır kullanıyorum ağızda tükürük birikiyor günde 600 mg alıyorum clonex ve leponex markaları var ikisininde maddesi klozapin

aile hekimine sordum bana dediği şu rahatlatıyoruz dedi sakinleştiriyoruz dedi

Ahmet T

Clonex sizce ağır bir ilaç mı.???Ehliyeti kafaya çok takıyorum.

Kullandığın ilacı bilmiyorum ancak prospektüsünde araç kullanmadan önce doktorunuza danışın vs yazıyor mu? Eğer dediğiniz kadar kuvvetli ise mutlaka yazar, doktora danışırsınız; belli ki raporlu ilacınız zaten ne zaman kullanacağınız reçetelerde belirlidir. Raporda gece kullanımı da onaylı ise sanmıyorum ki heyet sorun çıkarsın. Bugünlerde mss etki etmeyen ilaç kullanan kalmadı zaten, eğer o kadar takacaklarsa kimsede ehliyet kalmamalı :)

Clonex 600 mg kullanıyorum ama yeni ehliyetimi alırken sorun çıkarmadı

perseküsyon

Ehliyetimi yenilemek için manisa ruh sağlığı hastanesine internetten sağlık kuruluna randevu alsam heyete girip ehliyetimi yenileme yapabilirmiyim ehliyetim eski doktorumda izinli ondan sordum

cem35

Ben özel hastaneden rapor ayarlayıp ehliyeti yeniledim. Heyete falan çıkmadım

Bir tek bu sorunu ben yaşayan değilim.Onu anladım.En son doktara sorunlarımı anlattım.Her sorduğum soruda doktor tavana baktı.Bilmiyorlar yazıklar olsun.Benimle ilgilenmedi

Cevaplanamayan sorular.Gene kısır döngüye düştüm.

Üst Alt