Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clopixol Depot uyku yapmaya başladı. Ne yapmalıyım, tecrübesi olan var mı?

Konular
19
Reaksiyonlar
104
Clopixol Depot kullanıyorum bir yıldan fazla oldu daha yeni yeni uyku yapmaya başladı sabah akşam uykum geliyor gözüm açılmıyor uykudan oruç tuttuğum için de kafein tüketemiyorum hastalığım organik olmayan psikoz sizin Antipsikotiğiniz uyku yapınca ne yapıyorsunuz?

Okula gittiğim günler akşam saat 10'da yatıyorum. Tatil günleri de saat 10'da yatmak işime geliyor çünkü sabah uyanık olmak mutlu hissettiriyor. Öbür türlü tatilde 12'de yatsam 8'e alarm kurunca kalkamıyorum.

Uykunun oruçla alakası var bende normalde gündüz uyumam ama oruç tutunca gündüzde uyuyorum mecbur oruçları bıraktım hastayız zaten bişey olmaz

@Tyler D., gündüzleri nasıl yapıyorsun uyuyor musun?

@-ARAGORN-, bu durumu bende farkettim belki sabahları çay kahve tükettiğimizden uykumuz gelmiyordur.

@Descartes, abi sen modiwake kullanıyordun sanki hala kullanıyor musun? Uykunu bölüyor muydu?

ben çok fazla kafein tüketiyorum kabızlık yapıyor
bu günlerde azalttım

@Üzümlükekim,
Sabah 8 gibi kalkıyorum çay içiyorum 1 demlik. Sonra öğlen 1-2 ye kadar tekrar uyuyorum. Geceleri de saat 11 gibi yatıyorum. Kullandığım ilaç olmasa bu kadar uyumam

@(Gölge), herkesi aynı kefeye koyma. Bak bir parmağın izi yanındakiyle aynı değil . Tamam ateistsin anladık. Ama dinimi kötülemeye hakkın yok . Önce haddini bil biz ateistler şöyle böyle diyor muyuz yok tefeci diyorsun oruç tutuyor en azından o Allah'a inanıyor . Senin kurtuluşun hiç yok🤣🤣🤣🤪🤪

@Üzümlükekim,
Hazzı erteleme becerisi, insanın ilk edindiği beceri ve ego oluşumuna sağlayan beceri. bebeğin sütü geciktiğinde haz erteleniyor.
Oruç da psikolojiye çok faydalı olduğu inkar edilemez bu yüzden. Ancak ben de tutamayanlardanım. Allah kabul etsin.

@osmangazi, Amin . Ben elimden geldiğince tutmaya çalışacağım Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez . Sen çok psikolojiyle ilgileniyorsun doğru muyum bide çok mülayim bir karaktere sahipsin.
Ben şöyle tutamıyorum gün içinde kasılmalar olduğu için akineton kullanmak zorundayım ilaç kasılma yapmasaydı 29 gün tam tamına tutardım.

İğneyi vurdurdum yine uyku bastı beni sabah bir demlik Çay içmeme rağmen. Ama kısmi remisyondayım bu güzel bir şey .

@Psikoterapi, oruçla şöyle bir alakası var yemek yemediğin için enerjin kalmıyor dolayısıyla vücud kendini korumaya alıp uyku moduna geçiyor.

@Psikoterapi, ama oruç tutmadığında göreceksin ki uykun yine gelecek çünkü ilaçlar uyku yapıyor ben oruç tutmadım denedim uykum yine geldi ama ilaç kullanmayanlarda uyku oruç yüzünden oluyor.

Son düzenleme:
1 hafta boyunca toplam 8 saat uyuduğum bi dönem vardı çok özledim o anlar çok mutluydum

Ketiapin kullanıyorum şu an o da çok uyku yapıyo

@Tyler D., ketiapin kullanmıştım sık idrara çıkma bulanık görme ve uyku yapıyordu en fazla bloke ettiği reseptör H1 dir o da uyku reseptörüdür

Üst Alt