Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CNR Fuar Merkezi'ndeki engelli girişi önüne park eden düşüncesiz...

argun1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Evime yakın olması sebebiyle özellikle yağışsız havalarda engelli yada engelsiz arkadaşlarımca gidip gezdiğim, zaman geçirdiğim bir yer olan fuar merkezinin önüne girişimlerimle yapılan metal engelli rampasının önüne büyük bir düşücesizlik ve bencillikle otomobilini park eden kişinin araç fotoğrafı.

Aracın plakası: 27 UC 028

İlginç bir vakka oradaki Engelli işaretinide mi görmemiş o vatandaş. Bence sen O Bölüme duba koydursan daha iyi olur.En azından Araç park edilemez.

çok iyi yapmışsın argun1 ,ne söylenebilirki bu düşüncesizliğe sahip o kadar çok insan var ki...

Adamda düşünce olsa zaten oraya park etmez. Duba koysan ne olacak dubanın önüne park edecek bu seferde.

aferits abinin dedigi gibi dusunce ozurlu olunca boyle oluyorsun...

engelli plakalı bir aracı o aracın gidemeyeceği, önünü, arkasını, sağını, solunu vs. kapatacak şekilde parkedip bir gün boyunca o aracın oradan çıkmasına engel olacaksın, bakın bakalım bir daha o adam o işareti gördüğü yerin 50 metre yakınına aracını parkediyor mu :)

Gerçekten bu kadar düşüncesizlikte "Pes yani" dedirtecek kadar var.

Sevgili kısmetcin, bir gün boyunca sende mahsur kalırsın o H.Y..N nın yüzünden .
En güzeli bence çocukken eğlence adı altında yaptığımız ( keşke yapmasa idik ) lastiklerin dördününde siboplarına kibrit çöpü sokup havalarını tamamen indirmek.ve engellilerin park yerine tekrar park edebilirsin H.Y..N diye not bırakmak.

bu adam bunu avrupa ülkelerının herhangı bırısınde yapmış olsa kı ımkansız birsey bu cahil adamın cezası cok agır olurdu.. işte farkımız bu avrupa ülkelerıyle orda hayvana verılen deger burda bırakın engelliyi insana verılmıyor bu kadar ortada..

millet olarak bilinçlenmeliyiz vurdum duymazlık hakka gasp kınıyorum..

BUnun ve bunun gibilerin ormanını yakana lanet olsun..Hiç olmazsa ormanda yaşardıda şehirdeki insanoğluna zararı olmazdı

en tepeden kokusma var rant kavgasi var en yukseklerde birilerinin ekmegine yag suruluyor yasa intizam kendi cikarlari dogrultusunda sekilleniyor... orman vasfini yitirmis araziler diye birsey cikardilar ...
bir baktik istanbulun ormanlik alanlarinda bulunan bir arazide yangin cikti bir ogrendik bu arazi hani stadlarda seref tribunu olur ankarada arada gider mac seyreder o pek serefli zatlar onlardan birinin arazisi armis... sistem gucu gucune yatenlerin sistemi olunca kokusmusluk curume en tepeden basliyor ...

helal olsun şöförü mukemmel bir park ediş uzmanlığı nasıl başarmış :)

nedense beni hiç şaşırtmadı.o kadar alışığımki bu düşüncesizliğe.

not yazıp araca taksaydın. önce sakatlan sonra parket diyee..

napsın garibimmm.okuması yazması yok heralde.

acaba ordaki işareti yorumla deseniz acaba bir fikri varmıdırki??

Plaka bilgisinin açıkça gözüktüğü bu fotoğrafları ilgili ilin trafik denetleme ve şube müdürlüklerine tarih/saat ve şikayeti bildiren bir dilekçe olarak göndersek ilgili trafik memurları araç sahiplerine ispatıyla birlikte bi güzellik yapmazlar mı acaba :)

Valla harika park etmiş :)

aynı fotoğrafla ilgili mercilere birer e-mail atılarak bu vatandaşımızın resmi olarak tebrik edilmesini de sağlamalı..

Şimdi bana engelli plaka vermiyorlar sağ ayak sağlam diye. Araca baktığınızda plakada hiçbir işaret yok, camdan içeri baktığınızda arabada özel tertibat gözükmüyor ama araba otomatik vitesli. Tabii ilk bakışta arabanın bir sakata ait olduğuna dair hiçbir işaret yok. Ama arabayı kullanan kapı gibi bir sakat, hem de %40 oranında tescilli. Lakin sakat olduğumuzu bazı ileri zekalı büyüklerimiz anlamak istemiyorlar, dedim ya ileri ve parlak zekalılar. Ben de bir yere gittiğimde arabamı engellilere mahsus yerlere park ediyorum doğal olarak. Ve bir kazaya kurban gitmemek için, önü ve arkası kapatılarak hapis edilmemek için arabanın ön ve arka camına TSD’den aldığım araç park kartını koyuyorum. Demek istediğim plakada özürlü işareti yoksa hemen küfüre başlamadan önce bir de camlarına filan bakın, şayet orada da sürücünün özürlü olduğuna dair bir işaret yok ise o zaman atış serbest zira ben de böylelerine dümdüz gidiyorum hiç sektirmeden.

Alifatih abi,sen meseleyi yanlış anladın sanırım.
Burası park yeri değil rampa rampaa,adam tekerlekli sandalye için yapılmış rampayı altına almış resmen.:))

Aslında rampa önüne park etmenin para cezası var diye biliyorum. Ama bu uygulanmıyor. Bir keresinde böyle bir aracı hemen yakınlarda bekleyen polis memurlarına söylemiştik. Ceza kesmemişlerdi ama, adam oradan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Zaten bu ülkede bi tane düşünen bulsak şanslı saymamız lazım kendimizi...Her olayın başı empati abi bu kadar basit

Üst Alt