Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuğum olduğunda Engelli maaşım artar mı?

kenanezgin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam %60 engelliyim 1 çocugum var yeni bir çocugum daha olucak engeli maaşımda artış olurmu birde herhangi biryere bildirmek gerekiyormu ilginiz için tşkler

Hayır artış olmaz. Rapor oranı %70 ve üzeri olursa artış olur.

Birde devlete güvenip çocuk yapmak akıl işi değil.

Çocuğun mu var derdin var demişler . Devletimiz madem çocuğun var derdin var o zaman çocuğun için bazı yardımlarda bulunayım demiş.
Şaka bir yana çocuklardan daha güzel bir şey olabilir mi bu dünyada.

"Çocuğun mu var derdin mi var" yemiyeceksin içmiyeceksin çocuğuna ve çocuğun geleceğini düşüneceksin, bide bu devirde. Biberin kilosu 10 TL olmuş :) Hele bi de biz engelliler için, bence enfazla 1 çocuk,hayırlısı olsun yeter bence.

Ben anneyim. İkiz çocuklarım var. Engelli maaşında bir değişiklik olmuyor çocuğun olup olmaması..

Cocugunuz olmasi maasiniza malasef yansimaz eger engelli maasina muhtac yasiyorsaniz iki cocuk cok fazla allah bagislasin insallah kismetleriyle gelir bebeginiz

çocuk maaş alamayanlara fayda saglayabilir .az bi mıktarla gelir yüzünden maaş alamayanlar o çocugunda hesaba katılmasıyla maaşa baglnabılır.

-mka kırk yıl düşünsem aklıma gelmez cin fikirli düşüncelerinize takdir ile hayret ediyorum...

Batuhan4955
kardeş ne alaka çocuk zaten dogacakmıs bu durmda olanlar için dedım yoksa engellı maaşı için çocuk yaın demıyomkıne
nufus artıkca hanede kişibaşı gelir azalır alamayanlar için. enazından gelır şartını ortadan kalkar
böyle dedım dıye sende çocuk yapma ha :D

Yok daha neler bu devirde çocuk mu yapılırmış hele hele devlete güvenerek :)

Üst Alt