Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuğumun sağ kulakta işitme kaybı yüzde 90 üstü. Oran ne verilir?

araknoid01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çocugumda sağ kulakta işitme kaybı yüzde 90 üstü, neredeyse hiç duymuyor. Engel oranı kaçtır bilgisi olan varmı?

Ben işitme engelliyim de benim sağ kulağım 105db ve sol kulağım 95db bunla beraber konuşma bozukluğum var hepsini sağlık rapora işleyince bana verilen raporum %62 verdiler siz devlet hastanesine heyete gidip sağlık raporu almaya çalışın tek kulaktan kaç engel oranı verir bilmiyorum. Ama denemekten zarar gelmez bu arada işitme kaybına göre kulak arkası işitme cihazı yada koklear impalant öneriyor. İlk olarak işitme cihazı alırsanız tek ortopediye gitmeyin bütçenize göre cihazlar sunacaklar size hemen almadan foruma danışın size yardımcı olabilirler. Geçmiş olsun Allah şifa versin.

işitme cihazı kullanıyoruz zaten. sadece sağ kulatak işitme kaybı var konuşmasında anlamasında çok şükür herhangi bir sorun yok. ben engel oranını merak ettim tek kulaktan yüzde 45 üstü alan varmıdır diye acaba. cevabınız için teşekürler.

Üst Alt