Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuğumun tayini için dilekçe verdim, kabul edilmedi..?

incememet

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kamudan emekli oldum.Bu şubat ayında çıkan;engelli ve 1. derece engelli yakını olan kamuda çalışan memurlara tayin hakkı veren yasa gereği çocuğumu konya ya getirtmek için halk sağlığı kurumuna dilekçe verdim,ret cevabı geldi.aynı raporla 1 yıl tekrar dilekçe verilmezmiş dediklerine göre.Bende yeniden sağlık kuruluna girip rapor mu alsam ne dersiniz?görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar,bu engelli memur ve 1.derece kan hısımlığı olan memurların bir sefere mahsus tayini için çıkan kanun kendi başına yetmiyor.kanun 19 şubatta çıktı ya,her kurum birde kendi yönetmelik çıkaracakmış ondan sonra bu durumdaki memurların tayini çıkacakmış MAŞALLAH devletimize MAŞALLAH hükümetimize.yasa çıkalı bir yıl oluyor kurumların keyfi yetecekde yönetmelik çıkaracaklarda engelli memurların tayini olacakmış.Ölme eşeğim ölme bahar gelsin sana yonca biçecem fıkrasındaki gibi.Birde hani ata sözü der ya;zenginin keyfi yetinceye kadar fakirin canı çıkarmış diye.Bizlerin engellilik hallerini kamuoyu önünde kullanıyorlar dikkat...dikkat

Üst Alt