Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuk felçli olup da çocuk sahibi olanınız var mı?

hayalim.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
çocuk felçli olup da çocuk sahibi olanınız varmı arkadaşlar aranızda

2 yaşındayken çocuk felci geçirdim.şu an 38 yaşındayım.ortopedik engelliyim.Çok şükür üç tane oğlum var.

1.5 yaşındayken çocuk felci olmuşum çok şükür 2 oğlum var

bende çocuk sahibi olmak istiyorum fakat çocuğa zarar veririrm diye korkuyorum

[FONT=Lucida Grande]Çünkü Sultan-ı Kâinat birdir. Herşeyin anahtarı Onun yanında, herşeyin dizgini Onun elindedir. Herşey Onun emriyle hâlledilir. Onu bulsan, her matlubunu buldun; hadsiz minnetlerden, korkulardan kurtuldun[/FONT]

Hamdolsun bir kızım bir de oğlum var.. Çocuğun başına bir musibetin geleceği var ise bu musibet anası ve babasında herhangi bir rahatsızlık bulunmayan çocukta da geliyor.. Bu nedenle evlat sahibi olmanın mutluluğunu yakalamaktan, tatmaktan çekinmeyin.. Allah hem ailesine hem de vatanına, milletine hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin..

2012 yılında evlendim şu an 14 aylık erkek evladım var maşallah sağlığı yerinde.

bende çoçuk felçliyim 3 yaşında bir oğlum var galiba siz hamilelik sürecinden korkuyorsunuz korkmayı rabbim kolaylık veriyor

evet arkadaşlar şükür benimde bir kızım oldu ve çok şükür sağlıklı

Bende esimde cocuk felclisiyiz 2.5 yasinda kizimiz var alla sukur

Üst Alt