Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuk Tekerlekli sandalye ihtiyacım var. Elinde olan var mı?

başak_98

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
17 yaşında gelişme geriliği olan yürüme problemi olan kızımı taşıma ve gezdirmede kullanmak için tekerlekli sandalye ihtiyacım var. Daha önce sağlık kurulundan rapor aldım. Uygun bir sandalye aradım ama, bnm istediğimi devlet ödemiyor, devletin ödediği benim işime yaramıyor. Yaş itibarıyla çocuk sandalyesi alamıyorum.. Diğerleride büyük geliyor.
İhtiyaç fazlası elinde olan varsa lütfen iletişime geçelim. Puset tarzı önceliğimizdir

Standart tekerlekli sandalyeye devlet 500 tl ödüyor.onu yazdırıp medikalci ile pazarlık edin üstünü ne kadar az verebilirseniz...

Ben rapor çıkarttım, 1200 ödemesi olan bir rapor, ama bana verebilecekleri uygun bir sandalye yok.. Kızımda gelişme geriliği var, yaş 18.çocuk puseti tarzında olanlarda yaş sınırı var, bir sürü gereksiz prosedür yani.. Medikalci 800 lira istedi benden.. Alamam o kadar pahalı bir sandalye

Üst Alt