Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocukken geçirdiğim ameliyatın evrakları kayıp. Rapor alırken istenir mi?

nice 1972

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar. Benim ortopedi rahatsizligim var. Ameliyatimi çocukken oldum fakat bununla ilgili hiçbir belge elimde yok.Vergi indirimi almak istiyorum saglik kuruluna başvura bilirmiyim ?yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler.

@nice 1972

Defterdarlığa/vergi dairesine iş yerinizden çalıştığınıza ilişkin yazı alıp götürün. Onlar sizi hastaneye sevk edecekler. Ameliyatınızı ilgilendiren doktora hikayenizi anlatın. O gerek duyarsa sizden bazı tetkikler isteyebilir. Eğer bu rahatsızlığınız oran almaya yeterli ise zaten yazacaktır. Önceki evraklarınızın kayıp olması sizi mağdur etmez.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Vergi dairesine başvurdum beni Devlet Hastanesine sevk ettiler.Hastaneni sağlık kuruluna gittim elimde rahatsızlığım ile ilgili tahlil, tetkik, vs olmadığı için heyete yönlendirmediler .Ne yapmalayim? Ve bu konuda Eğitim Araştırma Hastaneleri daha iyimidir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

nice 1972

Doktor muayene edip teşhis koyamıyor mu? Anlaşılmaz bir durum mu? ortopedist ne diyor peki?

Dr..durumumu net olarak anladı fakat ben bireysel başvurduğum için sonuç alamadım. Rapor kurulunun heyete yönlendirmesi için ne yapmalıyım?Veya benim gibi (eski tahlil , tetkik vs) olmayan arkadaşlar ne yapmışlardir? Mutlaka bir çözümü olmalı diye düşünüyorum. Saygılar

Eski hastane epikrizlerini ve daha ne varsa isterler yoksa puan bile alamayabilirsin ayni sey basima geldi aşil tendonum kopuk bildigi halde puan vermediler fesatlik iste

Eski tedavi oldugun hastaneye bir sor belki iyi birine rastlarsin sana butun kagitlari bulur fotokopilerini verir

Geçmiş olsun. Malesef çok zorluyorlar.Eski evraklar için hastaneye dilekçe verdim umarım bulunur.peki bulamazsam ne yapabilirim.Siz sonuc alabildiniz mi?

Üst Alt