Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocukları tarafından istenmeyen yaşlı kadının engelli aylığı ve kaydı!?

HOŞCAKAL

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
4
Merhaba yüzde 70 engelli bir nene var çocukları istemiyor kayda çıkarmışlar ayda bir maaş alıyordu şimdi nene maaş için kime kaydı yapacağız (kızınin eşi kömür ve yardımlar için kayda aldırmış ) acil ne yapabiliriz yeşil kartlı kimseyi bulamadık verelim adına

HOŞCAKAL

tam evlatlarına ihtiyacı oldugu bi zamanda evlatlar tarafından istenmemek reddedilmek ne kadar acı.ALLAH ıslah etsın o evlatları yarın kendılerı nasıl olacak.istemedıkleri annelerı ölünce göstermelık ana die ağlarlar utanmadan.ayrıca anladıgım kadarıyla babalrı vefat edık.sormak lazım mal mülk babdan kalan mırasta alırsınızda pekı annenız size kımden kalma en büyük mıras annenız be.

nene nerde kalıo kımın evın de ev kımın.herhangı bi geliri varmı.raporunda tam bagımlı ya da ağır engellı yazıomu.akli durmu nasıl engel durmu nasıl.tek kalosa 701 tlden az ise geliri bizzat ona bağlanabilir.

yaşlılık maaşı için gelir duruma bakılıyor mu

bu nenemiz maaşı tekrar durduruldu ikametgah da kaldığı kişi gelir durum yüksek imiş diye başka secenek var mı

yeşil kartlı bir aile yada ikametgah bulamıyorlar yaşlı kadına yüzde 71 engelli

OturanBoğa

Büyükanne ellerinden öpüyorum. Dünyaya getirdiğin çocukların seni istemiyo. Yazıklar olsun onlara...

Alzeimer anneme bakıyorum.Benfe engelliyim.Ah anacığım seni sokaklara atmışlar öyle bir şey yapacağıma kendimi öldürmeyi tercih ederim.Elimden gelse ben bakarım teyzeyi 😢

yaşlı yüzde 70 engelli nene tekrar maaşı kesildi , damadı ekonomik durumu iyi diye kesilmiş maaşı onun ikametinde kayıtlı idi. şimdi yeşil kartlı olan oğlu adına aldı , oğlu ev araç var maaş çıkar mı geçen hafta başvuru yaptı bu pazartesi onaylanacak dedi sonuç sizce nedir.

Üst Alt