Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocukluğumda babamı gözümün önünde vurdular. Şimdi dava hakkım olabilir mi? [Hukuk]

şizofrentamer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
s.a.
ben 82 dogumluyum. 92-93 yıllarında babamı gozlerımın onunde amcam vurdu ve ben onu kanlı gordum. benden 4 yas buyuk ablamda beraberdı ve bu olay koyun kısal uzak yerınde oldugundan bırde amcamın kaynı kaymakamın şoforu oldugundan davacı olsakta sonuc alamadık 1 hafta yatmadan cıktı hapısten eskıkı torpıl donemı yanı.
ve bız bundan o kadar etkılendık kı 2002 yılında ben askerde bırsure pıkolojık tedavı gordum ablam da o donemde intıhar ettı bır sebebını bulamadılar. yanı benım cozdugum kadarıyla o da psıkolojık hastalıga yakalandı ama anlayan olmadı

ve ben 2008 yılında resmı olarak hastahanede atıpık psıkoz teshısı kondu 2014te bipolar ve hayatım sondu ben ve ablam amcamın yuzunden hasta olduk dıye dusunuyorum zaten doktorda korkuyla yasamaktan dıyor bızde omur boyu olum korkusuyla yasadık dogru.

şimdi asıl sormak ıstedıgım ben bu sahısa nasıl bır dava acarım acabılırmıyım bunların butun sorumlusu o netıce cıkarabılırmıyım

yardımcı olursanız cok sevınırım vede şu anda %45 dureklı raporum var atıpık psıkoz olarak tesekkur ederım şımdıden

aleykum selam geçmiş olsun ve başınız sağolsun abi. yaşadığınız durum zor bi durum. ama hukuki olarak ne olur bilemiyorum. zaman aşımı olabilir. deliller ortadan kalkmış olabilir. ama size yardımcı olabileceğim bir link var sorunuzu aynen buradan üyelik alıp sorarsanız takip edin avukatlar hukukcular yanıtlarlar.

Avukatasoruyorum - Avukata Soru Sor

Üst Alt