Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocukluktan gelen OKB için donanımlı bir psikiyatrist önerinize ihtiyacım var

ghostt15

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aşağıda öykümden bahsettim okumak istemiyorsaniz konuyu acma sebebimi hemen başa yazayim :
"alaninda uzman ve beni yakından takip edebilecek gerekirse psikoterapi seklinde de ilerleyebilecegimiz Ankara'da bir psikiyatriste ihtiyacım var. Eger cevrenizden vs. ağır okb kaygi bozukluğu vs. gidip memnun kalan duyduysaniz psikiyatrist önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻"

Herkese merhabalar. Ankara'da yaşıyorum.22 yaşındayım universite ogrencisiyim. Annemin söylediğine göre 3-4 yaşında takıntılarim varmış bir süre sonra gecmis. Daha sonra 7-8 yasimdayken temizlik takıntısı olarak tekrar nuksetti. O kadar ağırdı ki biri bana dokunsa hemen banyo yapiyordum. Yemek yedikten sonra dilimi sıvı sabunla yikiyordum. O yaşlarda düşük doz ilac tedavisi (lustral) aldım ve hastalik tamamen gecti. 14 yasima geldigimde düşünsel takintilar ve aşırı kaygı olarak nuksetti başta hasta olduğumu anlamadigim icin 2 yil sonra doktora gittim ve okb ve kaygi bozukluğu tanisi koyup ilac tedavisine basladi. En yüksek dozlarda bi cok ilac kullandim prozac, faverin, sulinex , ve suan kullandigim lustral. Lustrali de doktora kucukken iyi gelmisti diyip yazdirmistim. 2-3 sene lustral kullanirken takintilar ve kaygı nispeten beni yormayacak seviyeye gelmişti, bu donemlerde psikoterapi de aldim tabii. Şu son dönemlerde ise takintilarin yani sira gun icinde o kadar kaygiliyim ki sabahları korkuyla icim kapkara uyanıyorum ve gun boyu hep oyle devam ediyor. Bi cok doktora gittim genelde devlet, özele de hastane seklinde olanlara gittim ve hic verim aldığımı düşünmüyorum, bu yüzden parasi önemli değil artık, alaninda uzman ve beni yakından takip edebilecek gerekirse psikoterapi seklinde de ilerleyebilecegimiz bir psikiyatriste ihtiyacım var. Eger cevrenizden vs. ağır okb kaygi bozukluğu vs. gidip memnun kalan duyduysaniz psikiyatrist önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Üst Alt