Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CoenzymeQ10 kullanan Kas Hastası var mı?

samsunlu34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
CoenzymeQ10 kullanan kas hastası arkadaşlar varmı. kas hastalarında koenzim Q10 değerinin düşük olduğu görülmüş ben bir bitkisel ürün satışı yapan firmada çalışanım bunu kullanmaya başlayacağım internetten de okudum kas erimesine çok faydalı olduğu yazıyor fayda buluruz inşallah

sadece ve sadece enerji veriyor güçlü hissi hissettiriyor o kadar..

ben kullandım bana hiç bir faydası olmadı.....

Bende kullanıyorum sürekli ama şuan için bir etki verip vermediğini bilmiyorum. Bende bir değişiklik yok.

Bende kullanmak için almıştım. Bazı markalarda "soya ve soya ürünleri kullanılmaktadır." diye ibareler var. Bence buna dikkat etmek gerekiyor.
Malumunuz soyanın genetiği değiştirilmiş durumda ve ne gibi etkileri var bilinmiyor. Fayda sağlayayım derken daha çok zararlı çıkmayın.

Ben kullanmıyorum.

Bende miyopati hastasıyım ve 4-5 yıldır kullanıyorum.Zararı yok indirekde olsa yararı var.Doktorum Ersin Tan o da günde iki defa kullanmamı önerdi fakat ben söz tutmadım günde bir tane kullandığım için o şekilde devam ettim.Bariz bir güç vermiyor ama kalbe faydası var.Hücrenin enerjiyi kullanmasına faydası olduğu için kasların psikolojisine iyi gelen bir etkisi var.Araştırın sizlerde ve doktorunuzada danışarak kullanmanızda fayda olabilir arkadaşlar.Hepimize bir gün geçmiş olması dileğimle...

ben de hastalığım çıktığından beri kullanıyorum...yaklaşık 1 yıl oldu...doktorum Prof.dr. Ersin Tan tarafından söylendi bana da...kullanmayı hiç bırakmadığım için tam nasıl bir etki sağlıyor bilmiyorum ancak dünyada kullanılan pahalı bir besin takviyesi...en önemli özelliği yaşlanmayı geciktirmesi...ben gnc markasının ürününü kullanıyorum...mutlaka dolaylı olarak kullanılmasının faydası vardır...kullanmaya çalışın arkadaşlar...

Linke bakmanızı tavsiye ederim coenzyme gerçekten yararlı bir takviye kas hastalarının kalp sağlıklarını korumaları hücrelerine besin takviyesi yapmalaraı için yararlı bir enzim ama pahalı ve ben yurt dışı formatlarını daha çok beğeniyorum,Türkiyede GNC firmasından çıkan koenzim sadece 100 mg koenzim içeriyor yurt dışından getirtme imkanı bulursanız ordaki koenzimlerde a ve e vitaminide ekledikleri formatları var.Daha iyi olabilir.http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/koenzim-q10-nedir

bende kas hastasıyım sıze tavsıyem bol yumurta tuketın kasları guclu tutan sey proteındır eee kas hastalıgındada proteınlerde yıkım olur ben onceden yumurtayı sevmezdım ama sımdı gunde ıkı tane haşlanmıs yumurta yıyorum ve dıkkat ettım daha gucluyum hem yumurta tok tutuyo ve ac kaldıgınızda beden enerjı olarak kaslarından daha cok enerjı alıyormus eee bızde zaten kas hastalıgı var ac kalmayın hıc bızaman bol proteın alın

minerva;

Merhaba. Koenzim Q10 günde kaç mg kullanıyosunuz? Ben Solgar-GNC ürünlerinden günde 100 mg kullanıyorum ama artırmalımıyım, yoksa böyle mi devam etmeliyim bilmiyorum.

Üst Alt