Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok Acil Satılık Yeni Kasa Hyundai Elantra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]ARAÇ SATILMIŞTIR[/FONT][FONT=sans-serif]

______
Engelliden engelliye[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sol tarafta elden gaz ve fren tertibatlı[/FONT]
[FONT=sans-serif]2016 model[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kutup Beyazı[/FONT]
[FONT=sans-serif]İçi bej kumaş döşeme[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.6 Benzinli Style Paket[/FONT]
[FONT=sans-serif]D-CVVT 6 ileri otomatik vites[/FONT]
[FONT=sans-serif]Araba çok geniş [/FONT]aktiftekerlekli[FONT=sans-serif] sandalyenizi tek basınıza arabaya alıp arka koltuğa bile geçirebiliyorsunuz[/FONT]
[FONT=sans-serif]13.000 KM'ye gelmek üzere (15.000 de bakım var)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Araç Bodrum Muğla'da [/FONT]
[FONT=sans-serif]Hasar kaydı yok[/FONT]
[FONT=sans-serif]Boya yok[/FONT]
[FONT=sans-serif]Park yerinde bir kaç sürtme var, ama Tramer kaydı ve boya takıntısı olmasın diye elletmedim
[/FONT]
LPG yok vites ECO modunda kullanıldığında gayet ekonomik

[FONT=sans-serif]Fiyat:45.500 TL

[/FONT]
[/IMG][FONT=sans-serif]

[/FONT]

Neden satıyorsunuz ? Özel tertibat kaldırılabiliyor mu ? İşitme engelliler için ?

maalesef acil gelişen bir nakit ihtiyacı yuzunden satıyorum yoksa aktif sandalyemle kullanmaktan çok memnundum
tertibat için proje ve tekrar muayene gerekebilir sanırım

nova
Üstad hayırlı satışlar. Ya ama aracın sıfırı 50.000 TL ye geliyor zaten hatta bir bayi 2016 model için peşin de biseyler daha yaparım dedi. 45.500 fazla değil mi LPG Side yok :)

size göre çok size göre LPG (LPG takınca garanti devam ediyor mu? aracın zaten 2016sını hesapladığınızda 51 civarı tutuyor

artı diğer masraflarıda ilave edin tertibat-plan-proje-tekrar muayene ve çekici bu arada varsa bir teklifiniz değerlendiririm, ben bu işlerin ticaretini bilen yada bu fiyat çok diyecek kadar duayen biri değilim

eğer ciddi alıcı iseniz telefon numaram orada yaparsınız teklifinizi bir duayen olarak :)

bu arada zaten engelli bir arkadaş almaz ise galerici arkadaşımla anlaştım ama vergi dairesi yazışmaları bir kaç gün sürecek diye hem de tertibat boşa gitmesin diye ilan vereyim belki bi arkadaş ilgilenir demiştim..

ama sanırım galeriye vermek daha mantıklı..

teşekkürler ilginiz için..

bir de aktif sandalye veriyorum yanında onun fiyatı hakkında ne dersiniz? :)

@novaa

Bir normal emotion plus 1.3 dizel otomatik linea aracım var 35 e de müşterisi var açıkcası elentralar hiç dikkatimi çekmiyordu ama fiyatı makul geldi... (bu arada benzinli style modeli benim lineadan bile çok boşmuş.. )

ilanını gördükten sonra bayiyi aradım ve ankarada bir yol üstünde olanada uğradım baktım. Dediğin gibi geniş araba oturaklı..

Fiyat konusuna gelince de tabiki engelli arkadaşın işine yarasın, işi görülsün sıfır ayarında araba denilebilir ancak; dediğim gibi 2016 modellerini bayi direk 48.600 e flan veriyor ( hatta hediye geri görüş kamerasıda takarız 7 inç ekran alırsan dediler...) lpg yide bayide taktırınca garantiyi bozmuyorlar.. tertibat konusunda da benim tertibata ihtiyacım yok mesela :)

yani yanındaki hediyeye ve tertibat uygun olan, ihtiyacı olanlar için avantajlı... Fiyat konusunda da 42.500 yada 43 e bırakırsın diye düşünüyorum :) Galericiden ziyade arkadaşların işi görülsün derim...

Hayırlısı olsun

test sürüşü yapabilirsen denemeni tavsiye ederim.. dediğim gibi yeni güncel arabalardan çok anlamam

uzun seneler Chevrolet, Mercedes ve Volvo gibi klasik ve yarı klasik arabalar kullandım

güncel bir arabaya göre yol tutuşu ve gidişi çok başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt