Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok çay içiyor olmamız psikiyatrik hastalıkları kötü yönde etkiler mi?

tkahveci86

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
genelde her tür psikiyatrik hastalığa eşlik eden anksiyeteyi tetikliyor deniyor. aşırı çay içmesek belki anksiyete azalır denemek lazım

Anksiyetede carpııntı çok oluyor bende çok oluyor mesela o yüzden cayı demli ve çok içme dedi doktor çay çarpıntı yapıyormuş

kola yı bıraktım kahveyi bıraktım çay ayran süt yoğurt içip yiyorum

İç ekşi ayranı doğal olacak ama vur kafayı yat uykuda yapıyor çay çok içmek iyi değil ama yapamıyorum belki de günde 30 bardak içiyorum

Hayır normal demlik te demlenen çay

Banada dondurma, patates kızartması, tavuk döner, soğuk su, daha doğrusu soğuk köy yoğurdu, bilmiyorum belki soğuk içeceklerin hepsi dokunuyordur.
(ACABA MİDEMİZDE YARAMI VAR YOKSA
MİDEMİZDE HASTALIK MI VARKİ VEYADA
SÜREKLİ İÇTİĞİMİZ(ilaçları 2011 den beri sürekli kullanmaktayım) PSİKİYATRİK HAPLAR(3 ÇEŞİT)
Kahve(içince bi süre sonra ayıkıyorum, kafam ayık oluyor
Dinç hissediyor uçacakmış gibi oluyorum)

Ben hiç çay içmiyorum kahvaltıda ayran içiyorum normal zamanlarda nescafe içiyorum çaydan soğudum içmedikçe.

Çay kahve içiyorum, beni daha iyi hissettiriyor.
Greyfurt suyu yasak haberiniz olsun ilaçla etkileşime geçiyor

Benim bildiğim çay, kahve, sigara panik atak ve anksiyete hastalığına iyi gelmiyor bir dönem anksiyete tedavisi için gittiğim psikolog öyle söylemişti.

Çok fazla çay içmek demiri düşürür ve demir düşünce çarpıntı yapar. Ya az içeceğiz ya da üç dört damla limon sıkıp öyle içeceğiz.

Üst Alt