Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok ilaç içiyorum. Böbreklerim ağrıyor..?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
Çok ilaç içiyorum.Böbreklerim ağrıyor.

norodol
akineton
lustral
aripa
cedrina

Canım cidden yanıyor.

Bolca su tüketmelisiniz ben öyle yapıyorum

en kısa sürede aile hekimine gidip, kan tahlillerini yaptırmalısın. bol bol su içmeyi unutma

Geçmiş olsun annem günde 3-4 torba ilaç içiyordu karaciğeri bozuldu ve 3 ay önce onu ve geleceğe dair umutlarımı, yaşam sevincimi toprağın altına gömdük.

fringe
kardeşim geçmiş olsun. En yakın zamanda "dahiliye" doktoruna görün

feylefus
Allah rahmet eylesin. Bu yokluğa nasıl dayanabiliyorsun ? Benim başıma gelse ne yaparım ? bilemiyorum

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun
Bazi ilaclar böbrekten bazi ilaçlar da karacigerden sentezlenerek vucuttan atılır.
Sizin ilaclariniz nasıl vücuttan atılıyor bilmem ama lütfen en azindan aile hekiminize gidip bir kan tahlili yaptırın.
Ben böbrek nakilliyim ilk zamanlar 30 dan fazla ilaç iciyordum şu anda da hala 5-6 ilacim var, ilaclar bobrege ve karacigere yük bindirir o yüzden aylık kan tahlili yaptiririm aile hekimliginde.
Kendi doktorunuz kendiniz olun ve saglikli da olsaniz yilda en az bir kere detaylı bir check up yaptırın.
Geçmiş olsun.

fringe ve perseküsyon teşekkür ederim. İnsan derler, su gibidir her kaba uyar. Ben, su gibi olmayanlardanım. Artık hiç bir kaba uymuyorum:(

fringe
Kullandiginiz ilaçlar antidepresan sanırım, lustrali biliyorum sadece
Bu tur ilaçlar doktor kontrolünde kullanip bırakılmalı o yüzden tavsiyem aile hekiminize gidip bir kan tahlili yaptırın sonra da sayet bir sorun varsa doktorunuza danışarak ilaçları ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz. Aile hekiminiz bile yol gösterebilir. Cok geçmiş olsun

valla bende çok ilaç içiyorum korkuyorum başıma birşey gelecek diye.... :( :( :(

bende de öğleden sonra miğdem de yanma oluşuyor

ilaç kullanırken asitli içeceklerden kahveden uzak durmalısın

Şu aripa çok kötü yaptı benide 😔

Böbreklerime bakıldı,karaciğerime de bakıldı.Karaciğerde yağlanma var dedi dahiliye doktoru.Psikiyatri doktorunla konuş ilaçların yeniden düzenlensin dedi.Bende konuştum doktorumla bugün.Fakat bir düzenleme yapmadı.İlaçlara aynen devam.Bana bol bol yürüyüş yap kilo ver dedi.Saçmalık ya

Suda içsek sıvıda içsek geçmiyor maalesef yan etkileri 😔😔😔
fringe zaten ilaçlar kilo aldırmıyor mu ki ne alaka 🤔sanki keyfimizden içiyoruz

Karaciger yaglanmasi tek basina ilaclardan olmaz karın ici yaglanma da maalesef hareketsizlikten oluyor. (Yasadim biliyorum yani)
Siz doktorun dediklerine uyun demek ki ilaclarinizi kullanmaniz gerekiyor ki boyle bir karar verilmiş ayrıca böbrek de degilmis sebebi, öğrenmis.oldunuz
Geçmiş olsun

Antipskotikler kilo aldırıyor, yemeyeceksin arkadaşım.
Boğazını tutacaksın. Çok zor degil yani.
Kendinizi eve kapatmayın her gün yürüyüş yapın.

gecmıs olsun bılader ilaçlar öyle böbreklerı bıtırıyor maalesef ben cok ılac kullanmıom ama benım ılacında yan etkısınden bırısı ani ölümlere sebep oluyor. :)

Üst Alt