Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok ileri seviye işitme için Oicon Xceed dışında öneriniz var mı?

bbilensoy

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,
7 senedir kullandığım Phonak cihaz arızalandı Tamirine 2200 TL fiyat istediler. Evdeki diğer cihaz ise hiç kullanılmıyor.
3 haftadır kulaklıksız dudak okuyarak idare ediyorum fakat ses duymayı özledim.
Oticon Xceed diye bir modeli denedim , beğendim.
Phonak harici önerebileceğiniz marka /model /firma ar mı?
en önemlisi odyometrisi düzgün olan biri.
Şimdiden teşekkür ederim

Sonic TREK 40 ve 80 diye bir model var. Gerçekten aklımı çeldi. Araştırın . Sesi doğal ve güzel geldi bana.
TREK 40 modelini denedim. TREK 80 modeli yakında gelecekmiş.
Xceed yada Trek alacağım.

bbilensoy
senin icin cok iyi olur insallah.
valla can tatli. sagir olaimda korona olmayayim:)benimki pandemiden sonra.
size cok tesekkur ediyor hayirli duymalar diliyorum.
bilgiler benim icin cok onemli. ama hic bilmedigim sonic yerine oticonu tercih ederdim ben olsam...

Oticon'u tercih ettim. Baya baya bir maliyetli, oldu ama. Sesi Phonak'tan çok daha iyi.
Her markayı denedim sayılır içime sindi.
Yalnız ilk aldığım zaman ki sesler ile şimdikler baya farklı. İlk aldığım zaman çok daha iyiydi.
Ayar için gitmem ger4ek ama tek başıma çalışitığım için zor bu ara.
Bir de kendimi yavaş yavaş sessizliğe alıştırıyorum.
Hiç duymamaktan çok korkuyorum ama başıma gelirse diye alışmaya çalışıyorum ve büyük ölçüde alıştırdım kendimi.
Yeter ki gözlere bir şey olmasın. Allah muhafaza.

gule gule kullan yeni cihazi hayirli olsun bahadir:eek:
pandemide insanlar maskeli olunca bana cihaz gerekmiyormus. inan hic cihazi takmiyorum nerdeyse. cunku dudak okuyarak duyunca adamakilli sagir oldum.
ne guzel cok ileri iisitme kaybin olsada maskeli hayatta cihazdan faydalaniyorsun. sen hic korkma, cift kulagin varken. birine koklear implant yaptirabilirsin daha ilerlerse.

Maske varken konuştuğum kisilerden maskesini çıkarmasını istemek zorunda kalıyorum maalesef. Bende cift maske takıyorum. Biliyirum riski var ama esnaf olup ta tek kişiisi olunca mecburiyetler giriyor devreye. Toplu tasima kullanmamaya çalışıyorum özellikle.
Koklear implanttan ise cok korkuyorum açıkçası.

Üst Alt