Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok korktuğum ameliyatım başarıyla gerçekleşti... [Yaşam]

Konular
10
Reaksiyonlar
0
kalça eklemim de protez vardı ve eskidi. 14 yıl oldu, değişmesi gerekiyordu. 13 şubat tarihinde ameliyat oldum ve başarılı bir ameliyatla sağlığıma kavuşacağım insallah. bundan sonra dikkat edeceğim artık. 45 gün üzerine fazla yük vermeyeceğim. buradan doktoruma sayın prof.dr. Musatafa Başbozkurt'a teşekkürlerimi bir kez daha söylemek istiyorum.
Sizlerle paylaşmak istedim . sevgiler.....

Dilerim tez zamanda toparlanırsın İlknur, geçmiş olsun : )

Sevgiler

geçmiş olsun

arkadaşım çok geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlıgınza kavuşmanı dilerim,Mustafa Başbozkurt benimde doktorum,işinde gerçekten usta birisidir.

Çok geçmiş olsun ilknur Allah acıl şıfalar versın

Öncelikle çok geçmiş olsun ilknur acil şifalar. Bende ilerde olacağım sanırım geciktirmeye çalışıyorlar ama korkuyorumda banada doktorlar eski halini bulamazsın en az 3 ay yatman lazım gibi sözler söylediler. 4 martta nasipse ibni sinadan randevu aldım ve şimdiye kadar protez hiç kullanmadım. Hacettepeyi duyunca aklım karıştı hele bi gideyim ben olmazsa ibni sinaya değilmi :)) sizlerin yazıları okuyunca biraz daha rahatlıyorum. Ama yinede herşey bizim için Allah bugünlerimizi aratmasın. Tekrar acil şifalar

sevgili arkadaşlarım ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum....

Geçmiş olsun ilknur umarım en kısa zamanda iyi olursun

sağolun arkadaşlar. insanlar böyle zamanlarda daha duygusal oluyorlar.birinden gelecek olan msj telefon çok hoşuna gidiyor.ne bileyim yalnız olmadığını kendisi için iyi dileklerde bulunan insanların varlığını hissediyor ve çok mutlu oluyor.Allah kimseyi sıkıntıda koymasın çok zor. ama sizin gibi güzel dostlarımın olduğunu bilmek bana mutluluk veriyor. hepinize çok teşekkür ederim.....

ameliyatının başarılı geçmesine ve sağlığına kavuşacak olmana çok sevindim. geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

çok geçmiş olsun.. acil şifalar, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

çok geçmiş olsun ilknurr.Allah acil şifalar versin.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.sağlıklı mutlu günler.sevgiyle kal.)

çok geçmiş olsun aklıma kendi ameliyatlarım geldi derdi çeken bilir kendine iyi bak

Neticenin sevindirici olması çok güzel.

Bende ilknur arkadaşımızın en kısa zamanda
geçirdiği başarılı ameliyat ile ilgili detaylı bilgi vermesinin çok iyi olacağını düşünüyorum.
Bu tecrübeden yaralanabilecekler, hatta Doktorunuza görünmek isteyenler dahi çıkabilir.

geçmişler olsun.umarım en kısa zamanda eskisinden daha iyi durumda olursun.

sağolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. gerçekten çok korktuğum acaba dediğim bir ameliyattı. ama önce allah sonra doktorum sayesinde çok şükür korktuğum başıma gelmedi. hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.......

çok geçmiş olsun ilknur arkadaşım umarım en kısa zamanda daha iyi olursun bundan sonraki yaşamında sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirmen dileğiyle herşey gönlünce olsun tüm güzellikler seninle olsun.

geçmiş olsun

geçmiş olsun derim bende ve allaha şükürler olsun.
umarım her şey yolunda gitmeye devam eder.
sevgiler...

Üst Alt