Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok mutsuz, umutsuz ve çaresizim

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
merhaba millet. Ben %80 genel engelli gurubundan bir öğrenciyim. Kyk yurdunda kalıyorum. Ekpss ortaöğretimden girdim 80 geldi. Hayallerim yıkıldı puan beklediğimden düşük. En çokta kyk yurdunda kalmaya devam edeceğim için çok mutsuzum.

Oda arkadaşlarım çok pisler 3kere oda değiştim ama öğrenci milletinin birbirine saygısı yok. Yurdun yemekleri ilk başta iyiydi ama 2 yil ayni yemekleri yiyince artik midem bulaniyor. disardan soylemeye basladim 3ayda 10kilo aldim bu sefer kilo sorunu çıktı başıma.

Atamalar çok az o puanla atanamam iki yıl daha kyk mahkumuyum atanabilseysim hem derse girip hem eve cikacaktim. Moralim cok bozuk

ohoooooooo sen daha ilk toslamada su koyuverirsen nasıl hakkından gelecen hayat denen muammanın
dur bakalım yarın ola hayrola belkide Allah daha hayırlı bir kapı açacak

öncelik yok ben kyk da kalıyorum yetiştirme yurdu değil.

@Zorro Kredi ve Yurtlar Kurumu, üniversitede okuyan öğrenciler için devlet yurdu.

@seca Psikolojik olarak seni etkilemesine izin verme yaşadığın şeyleri anlayabiliyorum. Ben de öğrenci iken devlet yurdunda kaldım 3 yıl boyunca (bir kaza geçirdiğim için ayrılmıştım konumuzla ilgisi yok)
Yurtta kalan çoğu öğrencilerin senin gibi isyanları var yalnız değilsin bu konuda çok kişi böyle durumlar yaşıyor. Olabildiğince görmezden gelmeye çalış, derslerine odaklanmaya bak.

80 puanla hizmetli olarak atanma ihtimalin var birinci tercihde olmadı iki de o da olmadı 3 de... Bu sefer de iş ortamında benzer durumlarla karşılaşırsın. Bu heryerde böyledir, ailenin uzağında farklı insanlar ile yaşamak.

Bir sonuca bağlayamadım ama derslerine odaklanmaya bak, takıntı yapma sakın kendine.

hersey güzel olacak inan buna biraz zamanın var yurt arkadaslıkları iyi olur genelde atamanda olabilir anlık duyguların değişecektir

Sene başı odamı değişecem zaten. Teşekkür ederim hepinize. Umarım atanırım. Atamalar 2014 ya da 2016 gibi olsaydı kesin atanırdım da işte şans :(

İlk kez başaramasak da pes etmememiz gerekiyor. Başarı çalışarak gelir. Sorunlarınızın çözülmesi dileğiyle.

Arkadaşım inan bu hiç moralini bozacak bir durum değil. Çünkü ilerde nelerle karşılaşacağını bilemezsin o yüzden şimdiden yıldım yıkıldım off ğuff yapma. Bak odanı değiştirebiliyormuşsun ne güzel(bu arada yurt arkadaşlığı da başkadır.Daha iyidir ya) ataman da arkadaşların dediği gibi en kötü 3.yercihlerde...olursa olur olmadı hayırlısı
Sen derslerine odaklan okulu bitir .en öncelikli olan

Üst Alt