Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok sayıda rahatsızlığım var. Acaba ne oran verilir?

Kuralsiz70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ağır uyku apnesi var ayrıca enürezis,dizlerde kireçlenme menüsküs,migren,şeker ve tansiyon,2.derece obeziteyim birazda varis var bacaklarımda ağrı yapıyor.Tüm bu rahatsızlıklardan yüzde kaç oran alabilirim?

uyku apnesi agırsa yüzde 35 alırsınız cpap cihazı kullanıyormuusuz ihmal etmeyin çok önemli bacaklarınızdaki varisin sebebide uyku apnesinden dolayı bende uyku apnesi hastasıyım bacaklarımda varis mevcut cpap cihazı kullanmaya başladım ilerlemesi durdu

O dediğiniz cihazı kullanamadım polisomnografi için 2 gece hastanede yatırdılar 2.gece cpap cihazını taktı hemşire nefes alamadım kendimi kapalı bir dar alanda hissettim ve cihazı kullanamayacağımı söyledim acaba bende panik atak mı var çünkü o an kendimi kötü hissettim
muhaberat80 öteki yazdığım hastalıklar için oran verirlermi verirler ise % kaç olur?

tansiyondan %10 oran aldım şekerdende oran alırsınız

Sağlık raporu

Salı günü rapor çıkarmak için hastaneye gideceğim acaba bana yüzde kaç oran verirler? Ağır uyku apnesi,dizlerimde kıkırdak kaybı ve kireçlenme,şuan sol dizimde menüsküs var ayrıca aşil tendonlarda sorun var.Sol böbrekte kis var tansiyon ve şeker obezite ve son olarak enürezis var yaş 48 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kuralsiz70..hocam kaç alırsın bilemem ama..bu hastalıklarla yüzde 40 ı rahat geçer prim gün vs tamamsa vergi indirimli emekli olabilirsin bence...tabi burda konunun üstadları da cevaplar büyük ihtimalle...geçmiş olsun kolay gelsin..

Üst Alt