Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok sayıda rahatsızlıklarım var. % 40 rapor alabilir miyim?

Mutevazi53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim yaptığım iş başvuruları reddediliyor benden %40 rapor istendi bende başvurdum işlemlerim devam ediyor

sol gözümde tembellik varmış ama doktor puan çıkmaz dedi bundan yazdı bişeyler yinede
sol kulağımda işitme kaybı var yazıldı
sağ omuzumda sürekli bi çıkık var onuda yazdırdım ondanda çıkmaz dedi doktor ekg em yüksek çıkmıştı belki ondanda bişey çıkar diye eklettim sonuçları bekliyorum
bide en önemlisi epilepsi hastasıyım ama ilaç kullanınca bişey olmuyor eeg kötü görünsün diye 3 saatlik uykuyla gittim doktora ne söyleyeyimde rapor yüksek çıksın iş bulamıyorum yeni evliyim ne yapmalıyım. Nöroloji doktoruna daha gitmedim heyete raporu perşembe vericem bi yardım lütfen.

Nöroloji doktoruna kullandığın ilacı söyle. Nöbet geçirmediğini söyleme. Arka arkaya nöbet geçiriyorum de.

Son 20 gündür 5=6 kez bayılmam oldu kendi doktoruma gidemiyorum çalışamadığım için desem

Aklımda bide şu soru var sürekli bayıldığımı dedim hastaneye gitmedinmi ilaç dozun aynı yükseltmedimiler demezmi herşeyi hesap etmek lazım

Bülent bey Bende epilepsi hastasıyım. Nöbet başlayınca sık sık oluyor. %40 süresiz raporumu Ankara onayladı. Ancak vergi indirimimi 2 yıl süreli verdi. Ve bu ayın 29 da vergi indirimim bitiyor. merkez kurulundan gelen cevapta : engellilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınarak 2 yıl sonra yeniden hastaneye sevki uygun görüldüğünden,29.09.2017 tarihinden sonrada indirimden yararlanmak istemesi halinde yeniden hastaneye sevk edilmesi ve rapor alınması gerekmektedir.

Bülent bey süresiz raporuma süreli vergi indirimi verilmiş. Anlaşılan tekrar hastaneye gidicem. Sizce Hastaneye sevk ile mi gitmem doğru olur. Birde süresiz rapora tekrar rapor çıkartmak olur mu. Yada hastaneden hastalığın devam ettiğine dair onaylı bir belge almak daha mı doğru. Bunu kabul ederler mi.
Lütfen bilgi verin Bülent bey.

Ne kadar sıklıkla oluyor sürekli doz artışı oldumu ben nasıl yapsam sizce sizin tam olarak nasıl aldığınızı söylermisiniz gökmenle==

İşe girmek ve vergi indirimi almak için başvur. İşsiz olduğunu doktora söyle. Herşey onun elinde. Nöbet sayını da başladığı zaman çok sık oluyor de. Ayda 20 sen fazla dersin.

İlaç ne kullanıyorsun günde kaç defa

İstihdam olarak başvurdum düşündüğüm şey ben misal 15 gün içerisinde 4%5 kez bayılmam oldu dedim ilaç dozları filn aynı eeg nasıl çıkar bilmiyorum ama sormazmı bana ilaç dozun niye aynı hastaneye gitmedinmi filn kardeşim bi yardımcı olda hazırlıklı gideyim

gokmenle

İstihdam olarak başvurdum düşündüğüm şey ben misal 15 gün içerisinde 4%5 kez bayılmam oldu dedim ilaç dozları filn aynı eeg nasıl çıkar bilmiyorum ama sormazmı bana ilaç dozun niye aynı hastaneye gitmedinmi filn kardeşim bi yardımcı olda hazırlıklı gideyim ilaç dozum convulex 300mg sabah akşam bide lamictal 100mg sabah akşam

Bilemiyorum ama o şekilde sorarsa ilaç dozunu arttırdık ama vücudum çok halsiz kalıyor. Ve gözüme iğne batırıyorlar gibi canım yanıyor dersin. En azından ben fazla doz kullandığımda bunları yaşadım. Doktora açık açık söyle işe almıyorlar de evliyim de. İkna etmelisin.

Tamam kardeşim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için son söylediklerinde söylüycem zaten bende ilacı bırakınca bayılmam oluyor onun öncesindede şiddetli baş ağrısı inşallah olur haftaya cuma sonuç netleşecek buraya yazıcam neticeyi herkez bilgilensin çok sağol başka senin söylediğin bişey varsa onlarda bilmek isterim size zahmet

Üst Alt