Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok şükür saat 14.00 de tercihler başlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eMeL_eMeL

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Kurban mı kessek ne yapsak kaç aydır bekle bekle :D Herkese hayırlı uğurlu olsun hakkımızda ne hayırlı ne güzelse o olsun inşallah :)

bende sormuştum nerden öğrendiğini bu bilgiyi bana yazdığı cevap dpb başkanlığı kumbuz bey ile direk irtibatım var demişti ordan biliyorum demişti

Kardeş analamdım ama ben bu gün olacagını ve saatini yazmıştım

[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • 15 yaşını doldurmayanlar 2014 - EKPSS Tercihi yapamazlar.
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
  • Başvuru ücreti ödenmemiştir.
[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]

İyi de 25 yaşımdayım eğitim bilgilerim doğru başvuru ücreti ödemesem sınava katılamazdım ne olacak??

evet aynı hatayı bendede verdi sistem . allahalla neden böle yaptı ? engel bi durumumuz yokki

arkadaşlar sistemlerinde hata var aynı hatayı bende alıyorum

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme[/FONT]

ozaman genel bi sorun var yine , bi işi beceremediler arkadaş ya

• Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.
Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

haaa bi dakka 2014/1 diyor bu ama , onun ataması zaten yapıldı bizimki 2014/2 olacaktı . yanlışlık var

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar tercih yapacaktım,başvuru ücreti ödenmemiştir yazıyor nedendir.kayıt yaparken parayı bankaya yatırdım sizce nedendir

Arkadaşlar sistem yeni açıldığı için hata verebilirmiş ilerleyen saatlerde de bakabiliriz, ayrıca hepimiz çullanmasak mı siteyi çökertmeyelim bir de o kadar beklemişiz değil mi :D

Arkadaşlar tercih sayfası açılıp uyarı almayan varsa yazsın allah aşkına sorun sadece bizdemi..

Yahu ösym neden saçmalıyo yahu ben 32 yaşındayım parayıda yatırdım

sistemde sorun var herkeste benzer hatalar çıkıyor, biraz bekleyelim.

bendede aynı hatayı veriyo.ösym yi arıyorum meşgul çalıyo,arayan arkadaşlar varsa bilgilendirsin

ozaman genel bi sorun var yine , bi işi beceremediler arkadaş ya

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.
Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

haaa bi dakka 2014/1 diyor bu ama , onun ataması zaten yapıldı bizimki 2014/2 olacaktı . yanlışlık var

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bende aynen bu uyarıyı alıyorum..

geceleri saymazsak 15 yaşındayım ama neyyyyyyyyyyyyseeeeeeeeeeeee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt