Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çöle balık yağdı

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
col-balik.jpg

650 kişilik nüfusu olan küçük Lajamanu kasabasının sakinlerinden Christine Balmer, evine doğru yürürken garip bir "yağmur" başladı. Balmer, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Yüzlerce balık bir anda gökyüzünden yağmaya başladı. Kasabalılar etrafta koşuşup, balıkları toplamaya çalışıyorlardı."
"Balıklar yere düştüklerinde hâlâ canlıydı. Yani, buraya 'uçarak' gelirken de canlıydılar."
"Avustralya'nın başka bir noktasında yaşayan aileme gökyüzünden balık yağdığını söylediğimde, delirdiğimi sandılar."
"Ama hayır, delirmedim. Tek söyleyebileceğim yağanların timsah olmadığı için memnun olduğum"
Meteorolojistler olayın muhtemelen bir hortum sebebiyle yaşandığını söylediler. Hortumların nehirlerdeki suyu içindeki canlılarla beraber emip, yüzlerce kilometre uzağa taşıyabildiği biliniyor.
Avustrala Meteoroloji Bürosu'ndan bir yetkili, "Havalandıktan bir süre sonra neredeyse donmuş hale geliyorlar ve ardından serbest kalıp, düşmeye başlıyorlar" dedi.
Lajamanu kasabası Tanami Çölü'nün sınırında yer alıyor. Kasaba yerlilerinden 48 yaşındaki Les Dillon, 1980'lerin başında da enzer bir olayın yaşandığını söylüyor.

Çöle balık yağdı - Mynet Haber

Hayret birşey aslı var mıdır acaba ya...:confused:

Çok ilginç gerçekten. Paylaştığın için teşekkürler Havva_vuu.

Başımıza taş yağacak denilirdi bilirdim inanırdımda hatta..:) Amaaa balık yağacak deseler töbeee inanamazdım..:) Çok enteresan..:rolleyes:

Havva_vuu;

bu gıdese ne yagacak bakalım doganın dengesı bozuldu

Meteorolojistlerin söylediği gibi muhtemelen bir hortum neden olmuştur...

O hortum bi bankayı hortumlayıp para yağdırsa birde keşke..:) Ama haram olmamak şartıyla tabi..Yani mesela haram olmayacakmış..:) Ne hoş olurdu gökten para yağsaa:)

Oldukça ilginç bir olay olmuş..
Teşekkürler..

Aklıma manolya filmi geldi :D Çok enteresanmış gerçekten

Bir hafta önce sabah işe giderken şok oldum.Arabaların üstü yerler kıpkırmızıydı.Sanırım gece şehre toz yağmıştı.Yıkamacılar bayram eder demiştim ama ardından yagan yağmur sildi süpürdü.

Havva_vuu;

sana pek bişi düşmez o paralardan havva millet zaten aç

balıkların gökten bi şekilde indiği doğrudur tabi ama yağdıklarını düşünmüyorum..:) yine de ilginç olurdu hani..:D

Üst Alt