Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Coloplast-Conveen Prezervatif Sonda kullanım tecrübeleriniz..?
Coloplast-Conveen Prezervatif Sonda kulananlar nasıl kullanımı kas hastasıyım haftada 1 veya 2 kez kullancam ve ilkkez kullancam bilgilendirirseniz sevinirim
ameliyat okduğumda bende kullandım ama prezelvatif değildi odamda kullanan biri vardı hiç tavsiye etmem kalanı geri geliyo üstün başın pislik olur diğeride takımındanm korkuyosun galiba çok basitmiş
bana baygınken taktılar ama normaldede basitmiş
Hiç bir sorun yaşamazsınız... Kullanımı çok kolaydır. Prezervatif şeklindeki sondayı penise yerleştireceksiniz, ucu da idrar torbasına takılı olacak, o kadar.
Kullanacağınız torbayı da 1500 cc coloplast almanızı öneriririm. Ben her idrar boşaltımından sonra torbayı çalkalayarak torbayı 1 ay kullanıyorum. Çok rahat esedrisiniz...
Babam 2 haftadır kullanıyor, sondayı taktım fakat ucunda boşluk kaldı, idrar kalır tahriş ederimi acaba. Yada arka kısmından biraz kesip tam oturtayımmı ?