Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çölyak hastalığı için İstanbul’da sağlık raporu alabileceğim hastane..?

Sezginalkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Çölyak hastasıyım %40 oranında raporum bulunmaktadır.1 ay sonra raporun süresi bitiyor . İstanbulda bunu hangi hastanede yenileyebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ?

ilk başvurduğunuz yerde alın daha mantıklı farklı başka bir hastane oran düşürebilir her ihtimali düşünelim..

sürekli vanda alıyordum .Şuan istanbuldayım burda almak istiyorum . Bir sıkıntı olur mu ki ?

sağlık raporu oranları eskisi gibi esnek değil bayağı zorlaştırdılar, benim yeğenim tip-1 diyabet hastası ve çölyak hastası % 40 rapor alamadık.

Ama ben 10 yıla yakındır çölyak hastasıyım sürekli 2 yılda bir yenileniyor bu sefer istanbulda müracaat edeceğim o yüzden sormak istedim.

Sezginalkan

Merhaba, sadece çölyak hastası olduğunuz için mi %40 oran verilmişti? Yoksa buna bağlı başka rahatsızlıklar ile birlikte mi %40 oran verildi?

Merhaba sadece çölyak hastalığı için

Merhabalar çölyak raporumun süresi bitiyor en son vanda yapmıştım şuan istanbulda ikamet etmekteyim . Tekrardan vanda başvursam bir sıkıntı olur mu acaba ?

Üst Alt