Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Comfort LY-ESB220 Akülü Tekerlekli Sandalye (HERO-1) modeli hakkında bilgisi olan var

Yine Konya da SGMS diye bir türk firması var Alper hocam. Büyük ihtimalle de biliyorsundur.

Aradaki fiyat farkını ve özelliklerini karşılaştır bana göre...

Saygılar

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Cevap yazan arkadaşlara selamlar
Alper

Ben de önümüzdeki günlerde bir akülü sandalye satın almak istediğim için bu başlıklardaki konuları inceliyorum daha önce kullanmadığım için akülü sandelyeler ve satıcı firmalar hakkında müsbet-menfi bir fikrim yok,bu site ve sizler aracılığla bi fikir edinmeye çalşıyorum,ama sayın alperstein,bi faydası olacaksa;bir hafta kadar önce sky tv de bir programda comfort şirketini gösterip röpörtaj yapmışlardı,bana ciddi ve işini bilen bi firma izlenimini bıraktı ve hatta veb adresini tv den alıp bakmışdım.Sizin düşündüğünüz ürün az para değil,hassasiyetinizi anlıyorum,umarım dilediğiniz istediğiniz ürünü alıp rahat edersiniz.Sağlıklı mutlu günler dilerim..

Alper dostum,

Comfort firmasının bulunduğu yer 32 yıl önce benim mahallemdi ve dutluktu . :D (Tabii bu işin esprisi.. ;) Birkaç bina vardı ama mağaza olabilecek büyüklükte bir yapı yoktu!)

Yani 32 yıl önce bu soruyu sormuş olsaydın.. Ânında ilgilenir, gider, bakar, sana rapor eder, bir de "bana sormadan niye sitede başlık açtın?" diye sitem ederdim..

Ama heyhât.. 32 yıl önce ne senin hastalığın vardı, ne benimki bu kadar ağırdı.. Ne bu site vardı, ne bu firma vardı.. Birbirimizin varlığından dahi haberdar değildik.. :(

Ancak yine de yapabileceğim bişey varsa MSN'de yazışalım..

Lamira EASY LIFE

Merhabalar,

Akülü sandalye firmaları ile ilgili şikayet yazılarını gördük ve izninizle bir alternatif teşkil edebilmesi amacı ile firmamız hakkında bilgi vermek istedik.

Firmamız İstanbul-İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Easy Life markası ile akülü sandalye imalatı yapmaktadır. İtalyan uzmanlar tarafından dizayn edilip en ağır kullanma şartlarında test edilmiş olan sandalyelerimizin şasisi dahil olmak üzere motor, akü ve kumanda sistemi haricinde tüm aksamının imalatı firmamız tarafından gerçekleştirilmekte ve hem yurt içi pazara sunulmakta hem de yurt dışı pazarlar için ihraç edilmektedir. Sandalyelerimizin T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanuna uygun olarak kullanım asgari ömrü 10 yıl, garanti süresi de 2 yıldır.

Tabiidir ki, tüm firmalar para kazanmak için vardır ve para kazandıkları sürece ayakta kalır ve devam ederler, ancak ne pahasına olursa olsun para kazanma düşüncesinin sağlık sektörü dahil bir çok firmada egemen düşünce haline geldiği günümüzde, işini sadece para kazanmak amaçlı görmeyen bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz. Mevcut kapasitemiz çok yüksek değildir, günümüz itibarı ile ayda 50-60 adet akülü sandalye imal ediyoruz, ancak devasa rakamlarda olmasa da sandalyelerimizi kullanan müşterilerimiz memnuniyetlerini (kalite ve fiyat anlamında) ifade etmektedirler.

Özellikle sağlık ve engellilerin ihtiyaçları söz konusu olduğunda reklam amaçlı bir yazı yazmak çok kolay ve rahat bir olay değil, ancak bu mesaj esas itibarı ile reklam amaçlı olsa da, akülü sandalye konusunda ilgiye değer bir üreticinin de bir alternatif olarak değerlendirilmesi şeklinde ele alınır ise memnun oluruz.

Saygılarımızla

Lamira Makina Ltd.
www.lamira-easylife.com

COMFORT LYESB220 HERO 1 AYAĞA KALDIRAN SANDALYE

ASPORYA ENGELLİ ARAÇLARI OLARAK COMFORT FİRMASININ TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ NÜ YAPMAKTAYIZ. SN. ALPER HOCAMIZIN DA YUKARIDA BELİRTTİĞİ GİBİ LY-ESB220 HERO1 AYAĞA KALDIRAN SANDALYEMİZ COMFORT UN TAİWANDAKİ FABRİKASINDA ÜRETİLMEKTEDİR.

ARAÇLA İLGİLİ OLARAK TEKNİK BİLGİLER:
** motor gücü:450w*24v*2adet
** batarya:50ah*12v*2adet
** taşıma kapasitesi: 120 kg
** max hız:8.5 km/h
** fren sistemi: elektrikli manyetik fren
** max sürüş mesafesi: 30 km
** kaldırıcı: 12/24v dc manyetik motor

saygılarımızla

uğur yalçın
asporya engelli araçları
satış koordinatörü