Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Concerta kullananlar var mı?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba concerta adında kırmızı reçeteli bir ilaca başladı doktor kullananlar var ise bilgi almak istiyorum.

Concerta iyi gelmiyor artık, robotlaştırmaya başladı!?

Concerta iyi gelmiyor artık, robotlaştırmaya başladı!?
Derslerim de iyi degil. İlk başlarda cok iyi gelmişti de. Suan berbat durumdayım.

Psikoza sokabiliyor bu ilaç.
Zaten bunun calısma prensibi Dopamin reseptörlerini hedef alıyor direk.
Dopamin artışı oldugu için Psikoza girebilirsin.
Bende aşırı şüphecilik yapmıstı.

ben 52 kullandım 1.5 ay felan 63 kılodan 56 kıloya dusmustum acayip istah kesiyor kurdan gibi olmuştum bende bıraktım

Concerta kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar Ben yaklaşık 2 yıldır concerta kullanıyorum çok tehlikeli ilaç diyorlar bilgisi olan var mı?

Concerta adlı ilacın mutluluk vermesi

Arkadaşlar dikkat eksikliğim var ama bu ilacın bağımlısı oldum bana nedense mutluluk veriyor hani olur ya içinizde kelebekler uçuşur aynı o etkiyi yaratıyor 2-3 saat sonra o etki geçiyor ve kendimi depresyonda hissediyorum bu ilaç nasıl oluyor da bana mutluluk sağlıyor?

Bana Gülcan Pskytr Concerta yada Ritalin önermişti tesadüfe bakın, bu iki ilaç da psikoz'a sokuyor bende zaten psikoz var.
Hastalığımı ilerletebilirdi.
Nasıl doktorsa artık olanzapin modiwake'in de psikoza soktuğunu bilmiyorudu.

Üst Alt