Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corel 12 öğretebilirim

mrb hocam nasıl öğretmeyi düşünuyorsunuz

mrb ilyas bey tabiki yazarak resimleyerek, yalnız şu anda beş kişi var onlar bitince öğretebilirim. iyi günler

sayın erolbahar ekleme falan istememişsiniz..siz sadece engelliye yazmışsınız ispatı basit

ben sizin corel12 olan facebookunuzu ekledim. reddetmişiniz. ve redddedildiği içinde 30 gün facebookdan ceza yedim. artık kimseye mesaj bile atamıyorum. bunu söylemek istedim. size ve arkadaşlarınıza bol şanslar.

ben sizin corel12 olan facebookunuzu ekledim. reddetmişiniz. ve redddedildiği içinde 30 gün facebookdan ceza yedim. artık kimseye mesaj bile atamıyorum. bunu söylemek istedim. size ve arkadaşlarınıza bol şanslar.

Sn. erolbahar

Öncelikle corel12 şeklinde bir facebook adresim bulunmamaktadır. Bu adresi eklemeye çalıştıysanız ve reddedildiyseniz bu sizin hatanız.

İkincisi, benim verdiğim adresler yukarıda mesajda da belirttiğim gibi
kemalaksekioglu@gmail.com
https://www.facebook.com/core.dra
adresleridir.

Üçüncüsü, Facebook'tan gelen arkadaşlık davetiyeleri, mail adresime de gelmektedir. Mail adresime sizin davetiye gönderdiğinize dair bir mail gelmemiştir.

Dördüncüsü, oğlum uçak mühendisi ve bilgisayar uzmanıdır. Oğlum ile bir test yaptık. Oğlum, benim facebook adresime (https://www.facebook.com/core.dra) arkadaşlık davetiyesi gönderdi. (Arkadaşlık davetiyesi maili gelmiştir). Ben reddettim ve hatta reddettikten sonra "o kişiyi facebook dışında tanıyor musun" sorusuna "hayır" yanıtı verdim. Buna rağmen oğlum facebook tarafından herhangi bir ceza almadı.

Bu bilgiler ışığında açıkçası yazdıklarınızda artniyet olduğunu düşünüyorum. Eğer yazdıklarınız sizin fikriniz ise facebook adresinizi yazın, ben sizi ekleyeyim. Karşılıklı oturup özel kurs vermiyorum, sayfada paylaşıyorum. Arkadaş olarak eklerken herhangi bir cinsiyet ayrımı da yapmıyorum.

İyi günler dilerim.

Üst Alt