Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Covid-19 aşıları antidepresan ile kullanılabilecek mi?

Frkdursun

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Ben antideprasan kullanıyorum
Bu durumda covid 19 aşısı olabilirmiyim
Veyada başka ilaç kullanan arkadaşlar kronik hastalığı olanlar ve bu yüzden ilaç kullanımı olan arkadaşlar bilen var mı acaba?

Kullandığım ilaçlar abilify maintena ( iğne)
Ve prozac 5 mg günlük (likit) kullanıyorum

Bu durumda aşı olabilirmiyim sizce
bilen arkadaşlar lütfen cevaplasın

Aşı hakkında da pek bilgim yok açıkçası korkuyorum
Sizlerden de bu durumu yaşayan varmı?

Aşının yapılması sırasında bu bilgilendirmeyi size yapabilirler.

Aşı bulundu evet

Hiç haber okumuyorsunuz galiba

Bilen arkadaşlar yazsın dedim ama sanırsam
Yazmak için yazmışsın

Aşıyı bulduk ama inşallah faydası olur. Bu arada bende bu aşıyı daha sonraki zamanlarda kullanmak istiyorum ( Tabi bana kalsa). Bende çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanmaktayım. Ben CORONAyı Mart 2020 de COVİD-19 u atlattım başımdan geçti.

BU arada bilim insanları COVİD-19 ile Psikiyatrik ilaçların kullanımı sonrası etkileşimi konusunda mutlaka bilgi vermeleri gerekir. Herkese geçmiş olsun.

KİMSE BİLMİYOR.

BU KONUYU

Frkdursun

Buna dair elde anlamlı bir veri olduğunu hiç okumadım. Bunu sadece doktorunuz bilebilir.

Her ilin covid danışma hattı mevcut. Arayıp ücretsiz danışabilirsin.

ben risperdal 6 mg abilifay 15 mg xanax 2 mg dominal 80 mg akinaton 2 mg gunluk aldigim dozlar bunlar yarin asim var suana kadar bana asi olma diyen doktor olmadi kaldiki kendileri de ne olacagini kestiremior o yuzden asiyi yaparken kulandiginiz ilaclari not aliyorlar aksi bir durumda bu bilgiler isiginda ilerde daha iyi veri toplamak adina gecmis olsun bence asiyi bulursaniz yaptirin gecmis olsun

Ben citol40 mg kullanıyorum 10 gün önce covid aşısı oldum.bir iki gün asi yerinde ağrı oldu başka da yan etkisi olmadi.psikiyatri ilaçların bir zararı olacağı yönünde kimse bir açıklama yapması.kaldiki günlük ilaçlarınızı aşıdan sonra kullana bilirsiniz diyorlar.Sadecd ağrı kesici olarak parol için diyorlar.

doktorumun söylediği aşıyı vurulmanda kullandığın ilaçların bir sakıncası yok
benzer ilaçları kullanıyoruz ben 3 gün önce biontech vuruldum

Üst Alt