Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CP sekeli mevcut ama rapor alırken başka tetkikler istediler!?

ousenmez

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
8
Ben 2 yıl önce göztepe ssk dan cp sekeli sol alt extremiteyi etkilemiş diye bir rapor almıştım.Noroloji, ortopedi, fizik tedavi o teşhiste bulunmuştu.ayrıca askerlikten de muaf olmuştum cp sekel yüzünden. Şimdi yeni raporda bana bakmayan ama heyette yetkili bir norolog kadın bu polio sekeli olabilir vs deyip itiraz etti ve benden beyin görüntülemesi mi bir zımbırtı istedi. Çoçuk felci gecirmediğimi söyledim, eski raporu gösterdim nafile bacımız ikna olmadı. Peki bu beyin tomografisimi mr mı ne haltsa kaç güne süre veriliyor bu heyet raporlarında. Ben 2 yıldır halluks valgus problemiyle de ugrasıyorum parmak kemik üzerine basıyor, özel tabanlık kullanmadan zaten yürümem bir eziyet halini aldı. Bir önceki raporumda foto kaybettik vs deyip tam 2 ay beni oyalamışlardı bugün cıkar yarın cıkar rapor.Sonra öğrendim ki foto eksik diye (halbuki vermiştim fotoları) imzaya çıkarmamışlar. 45 yaşındayım cocuk felci gecirmedim abd de bile cp sekel teşhisiyle tedavisi yok dendi.Ta ki bugün göztepe ssk da bir norolog bacı süphelenene kadar. zaten hastanelerde ugrasmaktan imanımız gevriyor bir de bunların kaprisini çekiyoruz. Böyle heyetten görüntülemeye sevkedilenlerin rapor işi ne kadar uzuyor, tecrübesi olan var mı?
bugün oldukça sinirlendinm, bu ülkede küçükken topal diye alay edilirsin, iş başvurusunda bu bacağınan ne yapacanki deyip alaya alınırsın, ameliyatdi zarrtı zurttu yalnız basına hepsine katlanırsın, sonra engelli raporunda 45 yıl sonra bi bacımızın aklına yeni teşhis gelir. Allah belasını versin bu toplumun ya.

Üst Alt