Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CP sekeli teşhisli raporum ve kodlar olan raporum var. Araç almak istiyorum..?

şansım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadşlar sıkıntılı bir sürecin ardından Engelli B ehliyetimi aldım. Dün ÖTV indirimli araba bakmak için bayii gittik Ehliyetiniz olabilir ama bu raporunuzla Ötv İndirimli araç almazsınız dediler.benim raporum %40 SINIFLANAMAYAN kutucuk işaretli açıklama olarak CP SEKELİ+ATAXİK YÜRÜYÜŞ TABLO 4.1
teşhis olarak:ATAXİ yazıyor.
Ehliyetimde 10.02-------33.02-----35.05-----104 -------47-----kodları var
Lütfen ne yapmam gerekiyor o kadar üzgünüm ki çabalarımın sonuçsuz kalmasına bana yardımcı olursanız sevinirim.Kimle nereyle görüşmeliyim.

şansım

oran bulunan, tanı kısmında uzva atıf yapılan, "özel donanımlı araç kullanmalıdır" ibareli engelli sağlık kurulu raporu olmalı ki araç alımında vergi avantajından yararlanabilesiniz.

şuan ne yapmalıyız raporu değiştirmeye gitsek ehliyette mi sil baştan gidecek mi ama il sağlıktan aldığımız raporda elle kumanda edilebilir ğaz pedalı direksiyn marj özel tertibatlı otomatik vitesli araç kullanabiliyor yazıyo

şansım
Bayinin "bu rapor" dediği hangi rapor? Ehliyet için ayrı rapor (Sürücü raporu), ÖTV için (hastaneden) ayrı rapor gerekli.
Özel donanımlı araç kullanacağınız için kesinlikle ÖTV indirimli alırsınız süreci takip edin.

Bu arada ehliyet kodlarınız biraz farklı geldi. 104 kodunu Milli eğitim yazabilir gözüküyor, Sağlık kurulu yazamaz.
Bende 78 kodu var (Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir). Okuduğum kadarı ile bazı bayiler belli kodlara takıyorlar.

cp sekeli ataxci yürüyüş

benim öğrenmek istediğim ötv indiri almak için özel tertibattlı araç kullanabilir ibaresi olması yeterlimidir yoksa kaç puan verdikdileri rahatsızlığım konusunun önemi varmı

merhabalar yardımınız için tekrar sizi rahatsız ediyorum 2017 il sağlıktan rapor alıp ehliyetimi 2018 aldım araba almaya gittik yine önümüze engel çıktı ne yapacaz hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
araç uyarlama kodlarında 10.02-33.02-35.05 kodu var 3302 kodun yerine 3201 kodu olmalıymış degişmesi gerektigini söylediler napacagımızı bilmiyoruz yardımcı olursanız

Rapora kod degişikligi için başvurdum ehliyetim iptal oldu

Arkadaşlar 2017 özel hastane den sevk alıp il sağlıktan sürücü olur alıp ehliyetimi aldım 2018 yılın da araç almaya gittiğimde kod düzeltilmesi gerektiği 33.02. kodu yerine 32.01 olması gerektiği söylendi tekrar sil baştan özel hastane ve il sağlığa sevk alıp gittim ve sürücü olmaz verildi o an zaten yıkıldım itiraf hakkımı kullandım beklemeliymiydim yoksa ne yapmalıydım bu süreçte bana yardımcı olursanız hakem hastane sürücü olamaz derse tekrar 2 yıl sonra başvurma hakkım olacakmı lütfen cvplarınızı bekliyorum

Üst Alt