Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cpap cihazi kontrolu emekliligi iptal eder mi?

koko7635

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
2013 yilinda uyku apnesi teshisi ile cpap cihazi aldim daha sonra baska rahatsizlikta eklenince vergi indirimi alip 2016 ocak ayinda emekli oldum.
Bugun sgk dan gelen yazi ile 2013 yilinda almis oldugum cpap cihazinin yilda 1200 saat kullanip kullanmadigima dair kontrol ettirmek amaciyla cihazimi istediler bende maskeye alisamadigimdan kullanamiyorum yilda 1200 saat kullanmadiysam hastaneye sevk edeceklerini yaziyor
hastaneden geleck yaziya istinaden cihazin iadesi yaziyor

bu durum suresiz olan emeklilik dururmumu iptal eder mi

aynı sorun bendede var maskeye alışamadım umarım emekliliğini etkilemez bende bu ay emekli dilekçesini vermeyi düşünüyorum kafam karıştı inşallah bu konuda bilgi sahibi birileri vardır

Sonuc olarak uyku apnesi rahatsizligim devam ediyor ama ben cihazi kullanamiyorum

koko7635

Spesifik bilgim yok, ama mantıken etkilememesi lazım. Sonuçta rahatsızlık aynen devam ediyor... Başka cihaz kullanıyor musunuz?

Baska cihaz kullanmiyorum cihazi alirken sgk cihazin belli bir kismi ucretini karsiliyor kalan ucreti ben tamamlayip aldim cihazi bana zimmetlediler kullanmiyorsan iade alicaz cihazi diyorlar iade almasina alsinlarda emeklilige etkisi olurmu iptali filen ondan korkum

koko7635

Yok yok, emeklilikle bir ilişki kurulacak işlem değil. Dediğim gibi, sonuçta rahatsızlığınız sabit.

Üst Alt