Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CPAP cihazım bozuldu, servis benden 500+kdv istiyor!?

ahmetosas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba 1 hafta önce cpap cihazımı servise götürdüm çalışmıyor diye tamam halledelim dediler, aldığım dükkan servise yolluyor ve onlarda bana telefon bile etmeden yapıp gönderiyor 500+kdv para istiyor

1-beni arayıp demediler maliyeti bu kadar diye
2-sgk ödemez sen ödeyeceksin diyorlar.

2 gündür cihaz kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım adamlar bana devlet karşılamaz sgk senden bu parayı alır diyorlar askari ücret ile çalışıyorum maaşımın yarısından fazlası allah rızası için bilgisi olan yardım etsin.

ne demek ödemez? sgk bozulan cihazın yerine cihaz vermesi gerek. ilk yapman gereken firmadan bu "cihaz bozuk" raporu almalıydın,o raporu sgkya götürcektin onlarda sana sana cihaz verecektir. ben kaç tane bipap cihazı değiştirdim böyle.

firma seni bilgilendirmemiş, en yakın sgk mal müdürlüğüne git onlar sana yol gösterir

abi adam tuturdu sgk evine haciz gönderecek diye, yanımda sgknın şefini aradı adam diyorki sana söylemeleri gerekirdi ama senin hatan vallahi çaresiz kaldım
diyorki içine su kaçmış sen ödeyeceksin, adama dedim para yoksa öleyim mi napacaz diye ben bilmem diyor, sgk bozulan cihazı kullanana ödetir senin zimmetinde diyor

senin hatan da olsa sgk bu cihazı sana tekrar vermek zorunda.sen nerede yaşıyorsun?

en yakın sgk git, derdini anlat. olmadı ALO sgk 170i ara..

abi erzurumdayım bana medikalci dediki sgk geneldgesinde var bozarsan ödersin diye varmı böyle bir genelge ?

böyle birşey olmaması gerek. dediğim yerlere ara sor yarın

Ahmet kardes rahatsizliginiz icin bitkisel kür denedinizmi hiç

Üst Alt