Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CP'li olup cinsel ilişki yaşayan var mı?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
cereblal palsi li olup cinsel ilişki yasayan varmı ne gibi zorluklar yasıyorsunuz:confused:

Bende Cerebral Palsy'liyim..

Birçok defa ilişkiye girdim..

Hiçbir zorluğu yok zaten ya oturarak yada yatarak yaptığın için bir zorluk çekmen olmaz..

:)

ibrahimcataltr

valla ben korkuyorum o yuzden evlenmekten kacıyorum bir sürü sekil var ben zorlanırsam adım çıkar diye cekiniyorum karsı tarafta önemli

Merak etme bu kadar.. Herşey de olduğu gibi bu olay beyinde başlar ve orada biter. Sıkıntı yapma yani.

Evliliğe gelince. Orada işler çok daha karışık :) Bence düşünmen gereken en son şey cinsellik.

Herşeyi ama herşeyi çok fazla abarttan bir toplum olarak cinselliğide olması gerektiğinden çok daha fazla abartıyor.

Sanırım senin kuşku endişe hatta korkuların işte olayın bu abartılan kısmı. Çevrende yada yakın akrabalarından duyduğun şehir efsaneleri. Yada insanlar seyrettikleri filmlere o kadar kendilerini kaptırıyorlar ki iki tane sap yan yana gelince bunun üzerinden sidik yarışına tutuluyorlar , bunun adına da adamlık diyorlar.

bende cplııym ama hafif yani 2 tekerlikli dağ bisikletini trafiğin ortasında baya aksiyonlu filan sürüyorum.

Her neyse konumuz cinsel ilişki bu konuda sıkıntı yok sertleşme süper ama benim anlamadığım ilk seferde boşalma çok geç oluyor (30-40 dakika). bu cp lere has özellikli mi anlamadım?

Bu arada mastürbasyon yaparken sıkıntı yok 2 dakka da işim bitiyor.

Üst Alt