Mr arkadaslar araniza yeni katildim.bende yasadiklarimi sizinle paylasmak istedim . Ben 53 yasindayim 13 yil anklozon spondolit hastasi olarak mucadele verdim 2 yildirda spondolitten romatoit artrit olarak devambediyorum tedavime ama 2 ay once siddetli karin agrisi ve kusma ile hastaneye gittim beni hemen bursa arastirma hastanesine yolladilar birsuru tetkikler yapildi acil ameliyata girdim kalin bagirsagimin 3/1 ve ince bagirsagimin 70 cm i alindi bagirsagimdan alinan ornek patolojiye gitti ve sonuc bende bir crohn hastasi oldum .buarada ilaca basladim crohn icin banapentesa 500mg ve imuran 50 mg verdiler pentesayi gunde 3 kere 2 ser tablet imurani gunde bir kere 1 tablet kullaniyorum ama agrilarim hafiflesede ataklarim oluyor tabi olmamasi imkansiz .saglik kuruluna özürlu raporu icin bas vurdum evraklarimi tamamlayabilirsem kurula teslim edecem bir calisan olarak bu hastaliklar beni cok yipratti kendimi hobi isleriyle oyalayip dinlememeye ugrasiyorum ama ameliyattan sonra 13 kg verdim cok bitkin hissediyorum sonuc ne cikar bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun genel cerrah doktorum bu ameliyatla %40 alirsin dedi ama bakalim kurul raporumu doldururken romotoit artrit oldugumuda belirttim duzenli kullandigim romotoit artritteki ilaclarim salozoprin, emtexteve deltakort yorumlarinizi bekliyorum fikirleriniz benim icin cok onemli herkeze saglik gunler diliyorum